smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

Vuosi alkaa lähenemään jälleen loppuaan

Vuosi alkaa lähenemään jälleen loppuaan, vuosi 2008 on ollut erittäin mielenkiintoinen ja myös menestyksekäs. Vuosi alkaa lähenemään jälleen loppuaan, vuosi 2008 on ollut erittäin mielenkiintoinen ja myös menestyksekäs.

Kilpailupuolella seuramme nousi Suomen Muaythai-liiton menestyksekkäimmäksi seuraksi vuoden 2008 SM-kilpailuissa. Lisäksi järjestimme itse mm ison Chitalada Showdown- tapahtuman Tampereella huhtikuussa, jossa nähtiin monta korkeatasoista kamppailua. Tapahtuman jälkeen saimme nauttia myös thaimaalaisten Petchaekin ja Kunsukin opeista salillamme. Milja Heino voitti jälleen muiden ammattilaisotteluiden lisäksi Thaimaassa Teprasitin ja Chonburin Stadionien mestaruudet, valitettavasti joulukuulle sovittu ammattilaisten uusi titteliottelu jouduttiin peruuttamaan lentojen peruunnuttua.

Huomattavan kunnianosoituksen saimme myös Thaimaan Suomen Suurlähettiläältä, joka kutsui puheenjohtajamme, Pertti Nurmen, Thaimaan Kuninkaan Syntymäpäivien kunniaksi järjestettyyn vastaanottoon Helsinkiin joulukuun 1. päivä. Lähettiläs kiitti Nurmea Thaimaan kulttuurin edistämisestä Suomessa Muaythain muodossa. Vastaanotolle osallistuivat Pertti Nurmi ja Milja Heino.

Harrastajapuolella lyötiin edelleen kaikkien aikojen ennätykset uusien peruskurssilaisten määrässä, uusina suosittuina ryhminä aloitimme Junnuthain ja Naisten Kuntothain, sekä aamuharjoitukset tiistaisin. Lisäksi jäsenien käyttöön tulivat Nääshallin kuntosalivuorot. Paljon kiitosta sai myös Smartum-liikuntasetelien hyväksyminen kurssimaksujen ja jäsenmaksujen yhteydessä.

Krav Maga-puolella ohjaajamme kävivät hakemassa lisäoppia kesällä Lillestä ja joulukuussa matkasivat jälleen Pariisiin kansainväliselle leirille.

Vuonna 2009 jatkamme toimintaa samaan malliin, kehittäen toimintaa edelleen jäsenien toivomusten mukaisesti. Suunnitelmissa on mm järjestää järjestyksessään toinen Chitalada Showdown-tapahtuma ja thaimaalaisia ammattilaisia on jälleen tulossa salillemme vierailemaan tuoden oppia lisää lajin emämaasta.

Muistathan Pikkujoulut 19.12.2008 Soittoruokala Sahassa!

Seuran hallitus on halunnut järjestää jäsenille ikimuistoisen pikkujoulun ja seura tukee osan kuluista jokaisen harrastajan puolesta. Liput tapahtumaan olivat vain 15€/hlö ja voit ilmoittautua mukaan salin kassalle 15.12. mennessä.

ITSENÄISYYSPÄIVÄ

Sali auki normaalisti klo 16.00 asti.

JOULUAIKA
Jouluna sali suljettu 19.12.-28.12.
Avoinna normaalisti 29 ja 30.12.
Suljettu 31.12. ja 1.1. ja loppiaisena 6.1.

Uudet treeniajat (pysyvät pääosin samana) tulevat voimaan 13.1.2009

UUDET JÄSENMAKSULAPUT

Huolehdi, että jäsenyytesi pysyy voimassa maksaessasi vähintään puolet kevään harjoittelumaksusta ajoissa.

Terveisin,
Chitalada Finland
Hallitus