smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

MIINALLE VALITETTAVA TAPPIO MM-KEHÄSSÄ

Miina sai vastaansa MM-Kehässä kokeneen Amerikan Kaliforniassa asuvan ja treenaavan kolumbislaisen, ”Colombian Queen” Sabina Mazon. Kolombialainen on otellut Muaythain lisäksi mm nyrkkeilyssä ja Ju-Jutsussa sekä on ammattilaisvapaaottelija, joka on voittanut kaikki viisi vapaaotteluaan, joista kaksi tyrmäyksellä.
Miina aloitti ottelun erittäin hyvin, voittaenkin ensimmäisen erän pisteillä 10-9. Miina otteli hyvin ja teknisesti, sekä sai hyvin etenkin potkuja vartaloon perille vastustajaansa.
Toinen erä alkoi samalla tavalla, mutta kolumbialainen laittoi hieman enemmän vauhtia peliin ja vei puolestaan niukasti toisen erän itselleen pistein 10-9.
Kolmas erä alkoi siis jännittävissä tunnelmissa ja Miina sai taas hyvin potkuja perille, mutta kolumbialainen pyrki vahvasti hakemaan voittoa. Miinan nenä aukesi, kuten se saattaa usien aueta helposti treeneissäkin ja yhden tilanteen jälkeen tuomari laski lukua, vaikka Miina ei ollut mitenkään ”hätää kärsimässä”. Tuomari keskeytti välillä taas ottelun nenän pyyhkimistä varten ja muutama sekunti ennen viimeisen erän loppua kolumbialainen sai Miinalle iskun osumaan vielä päähän, niin tuomari keskeytti ottelun. Miina ei ollut mitenkään pahasti vaikeuksissa, mutta amatööörikessä tehdään nämä päätökset helpommin etenkin naisten otteluissa, kuin ammattilaisissa.
Miina otteli kuitenkin erittäin hyvin ensimmäisen ottelunsa kansainvälisissä arvoturnauskehissä ja voi sinänsä olla esitykseensä tyytyväinen, vaikka voittoa ei tällä kertaa tullutkaan.