smtl

 

kickboxing

 

 

 ifmalogo new

muaythaiagainstdrugs Suomen Krav Maga liitto  wmc new

MUAYTHAI-LIITON HARRASTAJALISENSSI JA VAKUUTUS

Liitossa siis päätettiin lisenssistä, jolla mm liiton tuloja voitaisiin lisätä esim avustettaessa ottelijoita arvokisoihin ja antamaan tietoja OPM:lle.
Tämän vuoksi tälläinen tiedote myös tänne. Tuo vakuutushan on edullinen ja siitä välillä kysellään, niin suosittelen kyllä sitä.

TIEDOTE HARRASTAJALISENSSIN KÄYTTÖÖNOTOSTA.
Suomen Muaythai -liitto ry:n kevätkokous 2018 teki päätöksen pakollisen harrastajalisenssin käyttöön otosta 1.9.2018 alkaen.

Thainyrkkeily – Muaythai on ollut yksi niistä harvoista tunnustetuista urheilulajeista; jossa ei ole ollut tähän saakka käytössä kaikkia koskevaa lisenssijärjestelmää. Lisenssin tarkoituksena on saada kerättyä tietoja ja tilastoja lajin harrastajamääristä; sen ikä- ja sukupuolijakaumasta. Näitä tietoja mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö lajiliitolta edellyttää.

Lisenssi koskee Suomen Muaythai -liiton jäsenseuroissa toimivia henkilöitä. Kilpailijat ostavat vakuutuksellisen lisenssin kuten tähänkin asti. Harrastajat voivat valita ottavatko pelkän vakuutuksettoman lisenssin 5 € vai vakuutuksellisen lisenssin 43 € (loppuvuosi). Molemmat lisenssit ovat jatkossa voimassa aina kalenterivuoden (1.1-31.12). Poikkeuksena tästä on vakuutukseton 5 € hintainen harrastajalisenssi; joka on voimassa aloituskaudellaan 1.9.2018-31.12.2019.KÄYTÄNTÖ
Jokainen thainyrkkeilyä Suomen Muaythai -liiton jäsenseurassa harrastava ja lajin parissa toimiva hankkii lisenssin omatoimisesti Suomisport-palvelun (www.suomisport.fi) kautta.

Poistettu haittakoodia