smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

SYKSYN PERUSKURSSIT PÄÄTTYVÄT MARRASKUUN AIKANA, MUTTA HARJOITTELU JATKUU!

Peruskurssin ohjaajilta saat tarkan päivämäärän kurssin päättymisestä.

Peruskurssin jälkeen naisten kuntothai jatkaa samoilla ajoilla edelleen. Myös Hervannan ja keskustan thai/kick-kurssit jatkavat toistaiseksi samoilla vuoroilla.
Thai/Kick kurssilaiset voivat osallistua peruskurssin jälkeen myös kaikkiin muihin lajin harjoituksiin niin keskustassa, kuin Hervannassakin, mikäli tarvittavat asusteet ja varusteet on hankittuna.
Krav Magassa voit osallistua jatkoryhmien harjoituksiin keskustassa ja Hervannassa heti peruskurssin jälkeen, kunhan tarvittavat asusteet ja varusteet on hankittuna.
Varusteet kannattaa hankkia seuran myymälästä, näin ne saa hankittua edullisesti (huom tarjoukset jäsenille, sekä edulliset varustepaketit, kysy kassalta), sekä tuet samalla seuran toimintaa.

Seuran hallitus on päättänyt, että tarjoamme kurssin päättäneille loppuvuoden harjoittelun ILMAISEKSI, mikäli maksaa ensi kevään (1.1.-30.6.) maksusta vähintään puolet (115€) 30.11. mennessä. Tähän asti voi harjoitella siis peruskurssin maksulla. Toisen puolen voi maksaa myöhemmin maksulapuissa näkyvän eräpäivän mukaan.
Mikäli on muuttamassa pois Tampereelta tms, eikä voi jatkaa harjoittelua ensi vuoden puolella, silloin harjoittelumaksu loppuvuodeksi on 40€, eräpäivä tälle on myös 30.11.
Maksulappuja saat kassalta torstaista lähtien, tai ohjaajilta.
Edelleen maksuksi käyvät kaikki liikuntasetelit+Sporttipassi+pankkikortit/luottokortit.

Huom: mikäli haluat jatkaa, mutta pystyt maksamaan vasta eräpäivän jälkeen, ilmoita siitä ohjaajalle, tai kassalle, niin sovitaan maksupäivä erikseen. Voit jatkaa harjoittelua siten ilman taukoa.

Kurssien jälkeen harjoittelu käy entistä mielekkäämmäksi ja harjoitusvuorojen määrä lisääntyy, joten kannattaa kokeilla hieman eri ryhmiä ja valita niistä itselleen sopivat. Ohjaajat kertovat mielellään lisää.

Hyvää syksyn jatkoa!