smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

Thaimaan suurlähetystö vieraili tamperelaisessa kamppailu-urheiluseurassa

Thaimaan suurlähettilään sijainen Ms. Pensom Lertsithichai vieraili tamperelaisen kamppailu-urheiluseura Chitalada Finlandin salilla lähetystön virkailijoiden kanssa tällä viikolla.

Edellinen lähetystön suurlähettiläs, jonka kanssa Chitalada Finlandin puheenjohtaja ja päävalmentaja Pertti Nurmi oli jo tehnyt paljon yhteistyötä, jäi eläkkeelle viime syksynä.

Suurlähetystön väki oli hyvin kiinnostunut salin historiasta ja menestyksestä thainyrkkeilyssä, eli Muaythaissa ja salin monet Suomen-, Pohjoismaiden-, Euroopan- ja maailmamestaruusvyöt, kuten myös Thaimaan stadionien mestaruusvyöt ja salin seinillä olevat lukuisat lehtileikkeet saivat myös paljon huomiota.

Mukana ollut seuran Suomen kaikkien aikojen menestynein thainyrkkeilijä Milja Nurmi sai jakaakin kaikille nimikirjoituksia.

– Vierailu oli suuri kunnia tamperelaiselle kamppailusalille pitkäaikaisesta työstä Muaythain ja Thaimaan kulttuurin edistämisestä ja pitkän yhteistyön tekemisestä Thaimaan suurlähetystön kanssa, kertoo päävalmentaja Pertti Nurmi.

Alkuperäinen juttu Aamulehdessä: http://www.aamulehti.fi/urheilu/thaimaan-suurlahetysto-vieraili-tamperelaisessa-kamppailu-urheiluseurassa-thainyrkkeilija-milja-nurmen-menestys-kiinnosti-24286884 

Suurlahetysto