smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

MUAYTHAI SALIKISAT HELSINGISSÄ

Chitaladalta osallistui poikkeuksellisesti myös sunnuntaina järjestettyihin Muaythain salikisoihin Helsingissä iso joukkue. Ottelijoita oli jopa kuusi henkilöä, joista moni lähti hakemaan lisää kokemusta alkaneelle kisauralleen.

Osalla oli vastassa todella paljon kokeneemmat vastustajat, kuten Heikillä, joka yhden ottelun kokemuksella lähti rohkeasti haastamaan vielä painavampaa n 20 ottelun vastustajaa. Myös Ingalla oli muutaman ottelun kokemuksella vastassa kokenut arvokisakävijä, jolla oli myös takana jo sama n 20 ottelua ja Matalsella oli kaksi sarjaa painavampi vastustaja, mihin hän itse oli ilmoittautunut.

Ottelut menivät kaikilla kuitenkin hyvin, Mantas Savicas ja Yrjö Kopio ottivat jälleen hienot voitot ja Suvi Pouttu otteli todella tasaisen ottelun, häviten tiukasti tuomariäänin 2-1. Muutkin ottelivat hyvin ja ottelut olivat vauhdikkaita ja hyviä, vaikka vastustaja olikin tällä kertaa selvästi kokeneempi, tai hieman parempi.

Mukana ottelijoista olivat siis Inga Magga, Krista Pitkänen, Suvi Pouttu, Heikki Simonen, Mantas Savicas ja Yrjö Kopio.

Huoltajina toimivat minun lisäkseni Mikko Pasanen, sekä Ville Koskela ja tiimiin kuuluivat myös Junnu Patomäki ja Tarja Saari.