smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

SYKSYN PERUSKURSSILAISET

Peruskurssimaksulla maksettu treeniaika päättyy tällä viikolla. Mutta jos et ole maksanut vielä jatkoa, niin voit tulla vielä treeneihin ja sopia maksusta, tai maksaa kassalla (tai ottaa maksulapun), että voit käydä ilman taukoja treeneissä.

Krav Magassa ryhmät ovatkin jo yhdistyneet.

Thainyrkkeily/K1-potkunyrkkeily keskustan ryhmä jatkaa normaalisti samoilla vuoroilla, eli ti ja to 20.00-21.30, mutta ryhmän harrastajat voivat osallistua jo muihinkin harjoituksiin keskustassa ja Hervannassa, mikäli tarvittavat varusteet on hankittuina.

Naisten kuntothai jatkaa myös samoilla vuoroilla, mutta hekin voivat käydä muissakin em harjoituksissa mikäli nuo varusteet löytyy. Esim ti ja to kuntothai sopii hyvin ja pe välinetreeni.

Hervannan ryhmä yhdistyy ensi viikolla jatkoryhmään, jonka harjoitukset ovat ti klo 18.30-20.00 ”Pikku tatami”-salissa ja to 18.30-20.00 nyrkkeilysalissa. Kurssilaisilla ei tarvitse olla heti kaikkia varusteita kuitenkaan, vaan ohjaaja ohjaa kurssilaisia siihen malliin, että varusteita voi hankkia vähitellen.

Harjoitteluhan oli ilmaista vuoden loppuun asti, mikäli maksaa vähintään puolet ensi kevään jäsenmaksusta. Mikäli ei pysty harjoittelemaan, kuin loppuvuoden esim muuton tms vuoksi, niin loppuvuoden harjoittelumaksu on 45€.