ONNEA UUSILLE VÄRIVÖILLE!!!

Tänään lauantaina 1.12. järjestettiin KRAV MAGAN-vyökokeet (keltainen ja oranssi), tuomarina toimi Pasi Kärkkäinen( 2.D ).
Kaikki kokelaat suorittivat kokeen onnistuneesti. Seuraan saatiin yksi uusi keltainen vyö; Jani suoritti ensimmäisen vyökokeensa mallikkaasti!
Marco ja Timo esittivät kokeessa taitojaan niin onnistuneesti, että lopputuloksena vyön väri vaihtui molemmilla oranssiin!
Kuvassa Pasin seurassa uudet onnelliset oranssit Timo ja Marco, Jani valitettavasti kerkesi livahtamaan ennen kuvausta.

 

KRAV MAGA PERUSKURSSIT PÄÄTTYVÄT VIIKOLLA 45

Krav magan peruskurssit päättyy myös ensi viikon jälkeen. Tämän ja ensi viikon voi harjoitella vielä kaikissa jatkoryhmän krav maga harjoituksissa sekä keskustassa että hervannassa peruskurssimaksulla.

Peruskurssinsa päättäville tarjous loppuvuoden harjoitusmaksusta on 40€ vuoden loppuun TAI maksamalla vähintään puolet kevään maksusta nyt, loppuvuoden saa kaupan päälle.
Ensi kevään harjoitusmaksu on 250€ ja sillä saa harjoitella 1.1.2019-30.6.2019.

KRAV MAGA VAKUUTUS

Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliitolla on OP Vakuutus Oy:n myöntämä Sporttiturva-vakuutus, jonka jokainen Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliiton jäsenseurassa harjoitteleva henkilö voi hankkia.

Lisätietoja: http://www.krav-maga.fi/

FEKM-RD PARIISIN TALVILEIRI 4.-7.1.2019

FEKM-RD:n Pariisin Talvileiri 2018/2019 pidetään 4.-7.1.2019 Suresnes-Pariisi.
Huomioikaa ettei leirillä ole enää majoitusmahdollisuutta, jokainen varaa itse haluamansa majoituksen (Jos leirille lähtijöitä niin nykäiskää ohjaajaa hihasta niin katsotaan ilmoittautumiskaavakkeet sitten)

KRAV MAGA TASOKOKEET

Krav magan keltaisen ja oranssin tason kokeet pidetään Chitaladalla la 1.12 klo 9.00-11.45

ITSEPUOLUSTUSTA

Itsepuolustus koulutusta annettu Tampereen kaupungin henkilöstölle

KRAV MAGA SUNNUNTAIN VUOROON MUUTOKSIA

Maga harrastajat! Sunnuntain erillinen vyökoetekniikka vuoro klo 14:30 järjestetään tästä päivästä (26.9.) eteenpäin erikseen ennalta sovittuina aikoina. Esim, kun kokeet lähestyvät ja lisätreenille on kysyntää. Miksi näin? Haluamme rohkaista maga-harrastajia harjoittelemaan lyöntejä, potkuja ja ottelunomaista tekniikkaa sunnuntain pystyvuorolla klo 16:00, joka on tarkoitettu kaikille harrastajille, joilla löytyy pystyotteluun soveltuvat varusteet (hanskat, säärisuojat ja hammassuojat), sillä kokeisiin kuuluvat sparrit lisääntyvässä määrin mitä pidemmälle etenee. Seurallamme on se etu, mikä osalta puuttuu; että meillä saa erikoisopetusta niin pystyotteluun kuin matto-otteluunkin erikseen - ohjaajilta, jotka kuuluvat Suomen parhaimmistoon. Tätä etua ei kannata hukata.
Lyhyesti: Sunnuntain 14:30 harjoitukset ovat ainoastaan erikseen kerrottuina aikoina. Kehittyäksenne, hyödyntäkää sunnuntain pystyotteluvuoro klo 16.

Krav Maga harjoituksista

Krav Magassa harjoituspainotukset lähtevät pyörimään huomisesta alkaen seuraavalla tavalla (pariton viikko/parillinen viikko):
Hervanta: ma matto/aseet ja ke pysty/otteet
Keskusta: ti aseet/matto ja to otteet/pysty

Palaan leikkauksen ja kuntoutuksen jälkeen vetämään ma jatkoryhmää ja ruvetaan käymään matto-osiossa läpi liiton uusia julkaistuja mattotekniikoita eri vyöasteille. Joka toinen viikko taas lähdetään käymään läpi puukko/patukka/ase-tekniikoita sinisenlistoilta järjestyksessä eteenpäin.

PKMI KRAV MAGA JIM HUVET TEKNIIKKALEIRI

LA-SU 22.-23.9.2018 (Jim Huvet, 4. Dan, Ranska)
Aika la ja su: klo 10.00-12.00 ja klo 13.30-15.30
Leirin sisältö: Leirillä käydään läpi uudet FEKM-RD/PKMI -vyökoetekniikat (käytössä 1.1.2019 alkaen)
Varustus: harjoitusasu ja -varusteet
Hinta: 96 euroa, 1 pv 64 euroa (7.9. mennessä maksettuna 86 euroa, 1 pv 58 euroa)
Paikka: Combat Academy of Finland – Sörkkä
Ilmoittautuminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai toimistoon
Tilitiedot/maksut: Combat Brand Finland, FI82 80430710154842 (viestikenttään oma nimi + tapahtuma) tai toimistoon
Leiri-info: http://www.combat.fi/kurssit/

UUSIA VÖITÄ

Krav magan vyökokeen läpäisi 25.8. kuusi harrastajaa, joista viisi sai oranssin vyön ja yksi keltaisen.
Onneksi olkoon!