UUDET HARJOITUSAJAT VOIMAAN 10.1.2008 ALKAEN

Uusien peruskurssien alkaessa harjoitusaikoihin tulee pieniä muutoksia.

Uudet harjoitusajat löydät harjoitusajat-osiosta.

Peruskurssit 2007 lopussa päättäneet siirtyvät eteenpäin seuraavasti:

Krav Maga kurssin päättäneet siirtyvät Krav Maga-vanhojen harrastajien mukaan.

Thaiboxing/Kickboxing-kurssit päättäneet siirtyvät myös eteenpäin, joko jatkokurssin harjoituksiin, tai kuntothai-harjoituksiin, tai kickboxing- harjoituksiin. Huom: Voi käydä siis näissä kaikissa harjoituksissa valintansa mukaan. Kannattaa käyttää myös hyväksensä perjantain välineharjoitus, joka sopii hyvin myös peruskurssin päättäneille.

Halutessaan voi tulla mukaan myös maanantain ja keskiviikon 18.30-20.00 harjoitukseen, jolloin voi harjoitella oman kuntonsa mukaan, myös pitkään jatkokurssin harjoituksissa käyneet voivat hyvin käydä myös näissä harjoituksissa. Ottelijoiden kanssa ei joudu harjoittelemaan ottelutyyppistä harjoittelua ja pariharjoituksissakin on keskenään samantasoiset parit.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan ottelemisen tulevaisuudessa, tule rohkeasti kertomaan siitä Pertti Nurmelle, jolloin laaditaan suunnitelma harjoittelusta ja sopivasta otteluaikataulusta.

Hervannan kurssin päättäneet siirtyvät myös ns vanhojen harrastajien mukaan, sekä voivat käydä kaikissa oman lajinsa harjoituksissa myös keskustan salilla.

Hyvää treenivuotta 2008!

Chitalada Finland
Hallitus Poistettu haittakoodia