NELJÄ CHITALADAN OTTELIJAA THAINYRKKEILYN EM-KILPAILUIHIN

Neljä Chitalada Finlandin ottelijaa on valittu Suomen maajoukkueeseen Italian Velletrissä toukokuun lopussa järjestettäviin lajin Euroopan- mestaruuskilpailuihin.

Tamperelaiset lähtevät tosissaan hakemaan menestystä, vaikka taso kansainvälisesti on erittäin kova. MM-kilpailuissa osallistujia on yli sadasta maasta ja viime vuoden vastaavissa EM-kilpailuissakin ottelijoita oli 35 eri maasta.

Chitalada Finland oli thainyrkkeilyn tämän vuoden SM-kilpailuissa Suomen paras seura ja toukokuun arvokilpailuihin lähtijöillä onkin jo meriittejä hallussaan.

Naisissa sarjaan -45 kiloa lähtevä Lotta Loikkanen on hallitseva Pohjoismaiden mestari, sekä Suomen mestari. Heli Salapuro puolestaan on omassa sarjassaan -48 kiloa, niinikään hallitseva Pohjoismaiden mestari. Miehissä Jukka Kyynäräinen on sarjansa -63,5 kiloa kaksinkertainen Suomen mestari ja hallitseva Pohjoismaiden mestari. Sarjaan -67 kiloa lähtevä Teemu Hellevaara on myös sarjansa hallitseva Suomen mestari.

Tamperelaisia huoltamaan lähtevät ottelijoiden valmentaja Pertti Nurmi, apuvalmentajana toimiva Kaj Heikkilä, sekä viime vuosina thainyrkkeilyn ammattilaiskehissä itse menestynyt Milja Heino.