smtl

 

kickboxing

 

 

 ifmalogo new

muaythaiagainstdrugs Suomen Krav Maga liitto  wmc new

WMC MUAYTHAI GALA HL MYÖS ESILLÄ KANSAINVÄLISEN LIITON SIVUILLA.

WMC on Kansainvälisen Muaythain amatöörijärjestön, IFMA:n ”ammattilaispuoli”.

IFMA:an kuuluu n 130 jäsenmaata ja IFMA, sekä WMC toimii esim samoissa tiloissa Bangkokissa ja niissä on mukana samat johtohenkilöt.

Näin ollen WMC on laajin ja arvostetuin Muaythain ammattilaisjärjestö, koska nuo IFMA:n 130 jäsenmaata on samalla myös siinä mukana.

WMC:stä lisää esim täällä, siinähän on mukana myös Thaimaan valtio ja he ovat saaneet myös mm erittäin arvostetun Thaimaan Kunigashuoneen tuen Thaimaan kuninkaalta ns ”Royal Patronage”:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_Muaythai_Council

Chitaladan puheenjohtaja, Pertti Nurmi on virallinen WMC:n Suomen edustaja ja myös ns ”Supervisor”, eli voi valvoa ja päättää Suomessa tapahtuvat liiton titteliottelut ja myös liiton virallinen Promoottori Suomessa.

Tässä tavoitteena on tuoda Muaythaita esille Suomessa eri tapahtumajärjestäjien, seurojen ja valmentajien, sekä Suomen WMC:n hyväksymien tuomareiden kanssa yhteistyössä, jotta lajia saadaan enemmän esille Suomessa myös valtakunnallisesti.

Tampereen tapahtuman osalta tämä onnistuikin, kun IL-TV lähetti ilmaisena live-streaminä koko tapahtuman, joka jaettiin myös kansainvälisen liiton kautta, eli se oli tarjottu katsottavaksi ilmaiseksi Suomen lisäksi noihin 130 maahan.

Tämä oli siinä mielessä myös historiallista, että vastaavaa ei ole IL-TV, eikä mikään muukaan valtakunnallinen, ”suuren yleisön” tavoittama taho tehnyt aiemmin Muaythain osalta Suomessa.

Tampereella järjestetyn WMC MUAYTHAI GALA 27.10.2018.
”Chitalada Finland 40 years”
HL-video nyt siis myös WMC-liiton Facebook-sivuilla, mukana toki myös Chitaladan ottelijat Inga Annala ja Heikki Simonen.

Myös Muaythain legenda, Jomhod Kistadisak, edusti tapahtumassa Chitaladaa. (Jomhod on muuten uransa Thaimaan vuosina aiemmin treenannut Bangkokin silloisella Chitaladan salilla ja otellutkin sen salin ”ottelijanimellä”, joten yhteys saliin löytyy historiasta myös sitä kautta.)

Jomhodin ensimmäinen ottelu Suomessa oli täsmälleen samassa paikassa, kuin nyt, 21 vuotta sitten, kuten nyt hyvin luultavasti myös hänen viimeisin.

https://www.facebook.com/169867453024666/posts/2307748825903174/

Poistettu haittakoodia