smtl

 

kickboxing

 

 

 ifmalogo new

muaythaiagainstdrugs Suomen Krav Maga liitto  wmc new

HERVANNASSA TREENAAJAT

Otamme käyttöön hervantalaisten osalla uuden harjoituskortin. Koska siellähän ei tietenkään sitä lukulaitetta ole, kuten keskustan salilla. KORTTI PIDETÄÄN MUKANA JOKA TREENEISSÄ, samalla tavoin kuin keskustassakin. Korttia näytetään ohjaajalle aina treeneihin tullessa, joka tarkistaa että hommat ok.

Vetäjä merkkaa omalla leimallaan maksukauden suoritetuksi kuitin nähtyään aina kauden vaihtuessa. Siinä on omat kohtansa, jos haluaa maksaa kahdessa osassa.

LISÄKSI KAIKKI VYÖKOKEISIIN TÄHTÄÄVÄT: keskiaukeamalla on ruudukko käyntikerroille. Jos ei aio osallistua vyökokeisiin, voi omaksi ilokseen täytättää, tai olla täyttämättä. Vyökokeisiinhan vaaditaan aina se tietty käyntikerta edellisen vyön suorittamisen jälkeen. Näin ainakin potkunyrkkeilyssä. Ohjaaja merkkaa tämänkin, esim kynällä pieni tunniste. Isoa tunnistetta ei mahdu, joten oman nimen etukirjain tai nimimerkit, jos mahtuu.
Vain keskustassa treenavien käyntimäärät saadaan kyllä koneeltakin, mutta jos haluaa itselleen pitää kirjaa.

Uusi harjoituskortti maksaa 2€ jolla saamme osan tekokustannuksista katettua. Kortti on virallinen, eli sitä näyttämällä saatte alennuksia yhteystyöpaikoista. Esim pari-kolme kertaa kun syö Thai Sister's Wokissa on kortti tienannut itsensä takaisin.

Kortti mahtuu taitettuna esim bussikortin koteloon tai lompakkoon, joten se on helppo pitää matkassa mukana.

KESKUSTASSA TREENAAVILLA SÄILYY MAGNEETTIKORTTI, siihen ei tule muutoksia.

Poistettu haittakoodia