smtl

 

kickboxing

 

 

 ifmalogo new

muaythaiagainstdrugs Suomen Krav Maga liitto  wmc new

VUODEN 2018 PIKKUJOULUISSA PALKITTU ANSIOITUNEET JÄSENET

Chitaladan pikkujouluissa lauantaina hauskanpidon ja musiikin lomassa palkittiin myös ansioituneet jäsenet. Palkitut ovat nöyrää porukkaa, joten tuulettavat tuossa kuvan sivussa hillitysti.

Vuoden 2018 thainyrkkeilyharrastajana palkittiin Hanna Karjalainen. Hanna luo hyvää tunnelmaa salilla ja on aktiivinen harrastaja.

Vuoden 2018 Krav Magaharrastajana palkittiin Tarja Saari. Tarja osallistuu aktiivisesti myös seuran ulkopuolisilla leireillä ja piipahtaa välillä myös kuntothaissakin hakemassa lisätreeniä lyömiseen ja potkimiseen.

Vuoden 2018 ottelijana palkittiin Heikki Simonen. Heikki on hienosti kehittynyt ja on ahkerasti harjoitellut koko vuoden.

Vuoden 2018 junnuharrastajana palkittiin Leo Niittymäki, joka keskittyy ja kuuntelee harjoituksissa ja näin ollen onkin kehittynyt nopeasti.

Kuvassa myös Krav Magapuolta Kimmo Kivinen ja Heidi Kiiskinen, thainyrkkeilypuolelta kauhukaksikko Milja Heino ja seuramme puheenjohtaja ja päävalmentaja Pertti Nurmi.

Itse haluan vielä muistaa terveisillä kaikki ihmiset, jotka ohjaavat harjoituksia ja osallistuvat seuran toimintaan muutoinkin. Heidän panos on hyvin tärkeää, kiitos tästä vuodesta!

Poistettu haittakoodia