smtl

 

kickboxing

 

 

 ifmalogo new

muaythaiagainstdrugs Suomen Krav Maga liitto  wmc new

CHITALADAN SALIKISOISSA HYVÄ MENESTYS!

Chitaladalta oli kehässä kuudesta ottelijasta jopa neljä ensikertalaista. Kisoihin myös valmistautunut Heikki Simonen jäi valitettavasti ilman ottelua, vastustajan poisjäännin vuoksi.

Anna Patrikainen otti ensimmäisen ottelunsa kokeneempaa HTBC:n ottelijaa vastaan hyvin, mutta kokemus vei tällä kertaa voiton Helsinkiin 3-0.

Antti Ohtonen lähti kisoihin tämän vuoden tammikuun kurssin jälkeisellä kokemuksella, Team MMA 300-seuraa edustava vastustaja oli tällä kertaa kuitenkin vahvempi ja vei voiton 3-0.

Janne Saarinen lähti myös lyhyellä kokemuksella kisoihin ja sai vastaansa kokeneemman ottelijan Porista, joten ottelu oli tasoitusottelu, mutta Janne otteli hyvän ottelun kuitenkin kokeneempaa vastaan, tuomio siis tasan.

Inga Magga sai vastaansa nuoren Team MMA 300 ottelijan ja ottelu päättyikin vahvan Ingan voittoon ensimmäisessä erässä, avustajan luovutuksella.

Pitkä ja ulottuva Tommi Mäkelä otti myös hyvän ja teknisesti vahvan ottelun ja voitti Team MMA 300 ottelijan selvästi 3-0.

Viimeisenä Chitaladan ottelijoista kehään nousi Juha-Matti Kauppinen, joka otti myös ensimmäisen ottelunsa vahvasti. Vastustajana olleelle Team MMA 300- ottelijalle laskettiin 2 kertaa lukua ottelun aikana ja selvä 3-0 voitto Juha-Matille.

Kiitos ottelijoille, huoltajille, talkooväelle, tuomareille ja katsojille!

Ryhmäkuvassa ottohetkellä lähistöllä olleet ottelijat ja huoltajat, Chitaladan puolelta tuomareina olivat Milja Heino (kehä- ja arvostelu) ja Miina Sirkeoja (arvostelu). Aktiivista Chitaladan talkooväkeä oli myös iso liuta, jotka olivat vielä hommissa.
Kisojen kuuluttajana toimi Chitaladan ”Vuoden Junnu-harrastaja”, Junnu Patomäki.

Poistettu haittakoodia