smtl

 

kickboxing

 

 

 ifmalogo new

muaythaiagainstdrugs Suomen Krav Maga liitto  wmc new

Aikuisten harrastustoiminta keskeytetty Avin päätöksellä, Junnuthai jatkuu normaalisti

Valitettavasti Aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa pakollista sulkua, joka koskee myös meitä.
 
Näin ollen joudumme pakon edessä siirtämään kurssien alkua seuraavasti:
 
Naisten Kuntothai maanantaina 31.1.2022 klo 17
Muaythai/K1 keskusta tiistaina 1.2.2022 klo 20
Muaythai/K1 Hervanta tiistaina 1.2.2022 klo 18:30
Krav Maga tiistaina 1.2.2022 klo 18:30
 
Myös jatkoryhmät (junnuja lukuunottamatta) ovat tauolla 21.1.2022 asti. Jäsenet (jäsenmaksu maksettu) voivat tulla salille normaaliin aikaan kuitenkin itsenäiseen harjoitteluun ryhmäliikunnan ollessa kiellettyä. Käytössä ovat säkit, kahvakuulat, juoksumatto ja muut salin varusteet. Muistathan desinfioida yhteiskäytössä olevat tavarat käytön jälkeen. Koronainfektiolle altistuneena tai flunssaoireisena ethän tule paikalle!
 
Jäsenille hyvitetään sulun aikainen treeniaika, joten jos olet maksanut esim 6kk treenimaksun, se siirretään eteenpäin alkavaksi 22.1.2022 ja on voimassa 22.7.2022 asti.
 
(Kopioitu tiedotteesta):
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tänään tekemä uusi koronapäätös Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien ja Punkalaitumen kunnan alueelle on voimassa 8.1.- 21.1.2022.
Tilojen sulkua koskeva päätös:
Määräys sulkee laajasti yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut tilat.
Päätös velvoittaa toimintaa harjoittavia ja tilojen hallinnasta vastaavia toimijoita. Yleisölle avoimilla ja rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetuilla tiloilla tarkoitetaan seuraavaksi määriteltyjä tiloja:
• joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat
Päätös ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa. Rajoituksen alaisia tiloja voidaan käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien henkilöiden ohjattuun harrastustoimintaan. 
 
Joten Junnuthai ainakin toistaiseksi normaalisti!