Jäsenmaksut

 

Jäsenmaksun voit maksaa joko pankkiin, käyttää Sporttipassia tai liikuntaseteleitä (tuo keskustan kassalle, tai anna ohjaajalle).

 

Peruskurssimaksu: 110€

Vanhat jäsenet:

6 kk: 250€ (voi maksaa kahdessa erässä).

12kk: 480€ (kerralla maksettuna)

Junnuthai 110€/ 5kk

Seuramme tasohan on jopa maiilman huippuluokkaa ja olemme menestyneet lukuisissa kilpailuissa ja turnauksissa. Myös Krav Maga-harrastajana kuulut samalla kansainväliseen kattojärjestöön ja esim suorittamasi tasoarvot ovat myös kansainvälisesti hyväksyttyjä.

Seurassamme on runsaasti hyvätasoisia ja kokeneita ohjaajia, joita koulutetaan myös jatkuvasti edelleen. Pääperiaatteemme on, että jokainen seuramme jäsen riviharrastajasta kilpailijaan saa hyvää ja laadukasta opetusta.

Olemme pitäneet tarkoituksella myös harjoitusaikamme riittävän pituisena, harjoitukset ovat aina vähintään 1,5h/kerta.

Tarjoamme myös erittäin runsaasti harjoitteluaikaa, joista jokainen jäsen voi valita itselleen sopivat ajat.

Samalla jäsenmaksulla voi harjoitella sekä keskustan salilla että Hervannassa ja osallistua myös seuramme tarjoamiin muihin etuihin, kuten joogaan ja nyrkkeilyyn. Saat jäsenenä myös alennuksia sopimuskumppaneiltamme (Gopal, Zeytuun ja Faasai ravintoloista ja RentCenter autovuokraamo).

Vuoden jäsenmaksukausi 1/2 alkaa tammikuisin ja 2/2 heinäkuisin. Jäsenmaksu vuodelle on 250 euroa/ 6kk joka maksetaan

pankkitilillemme FI36 5730 0840 0095 14. Käyttäkää maksaessanne viitenumeroa:

  • Thai-/Kickboxing (keskusta): 00929
  • Thai-/Kickboxing (Hervanta): 01012
  • Krav Maga (keskusta): 00932
  • Naisten kuntothai: 01009


Jäsenmaksun voi maksaa kahdessa osassa (125€ + 125€). Ensimmäinen osa oltava maksettuna 1.1, toinen osa 30 päivän sisällä 1. osan maksusta. Syksyn jäsenmaksujen eräpäivät ovat 1.7. ja loppuosa 1.8.
Maksakaa jäsenmaksu (1. osa tai kokonaan) ja säilyttäkää kuitti. Syöttäkää viite harrastamanne lajin perusteella.
Näytä korttia lukijalaitteelle aina harjoituksiin tullessasi jolloin harjoituskertalaskuriasi lisätään.

Jäsenmaksut, yleistä

Jäsenmaksupolitiikka

Tampereen Kickboxing ry on yhdistys jonka varainhankinta muoto on jäsenmaksu. Jäsenmaksun maksettua jäsen voi harjoitella seurassa. Tampereen Kickboxing ry ei ole liikeyritys, joka kauppaa kausikortteja tms. ja täten ei verrattavissa kuntosalien/jumppakeskusten liiketoimintamalleihin.

Jäsenmaksukaudet

Jäsenmaksu vuonna on 500€ puolivuosittain maksettuna tai 480€ kerralla maksettuna koko vuodelle, joka oikeuttaa harjoitteluun 1.1. - 31.12. Jäsenmaksu maksetaan kahdessa osassa puolivuosittain 1.1 ja 1.7 mennessä.

Liittyminen jäseneksi

Liittyminen seuran jäseneksi tapahtuu kahdella tavalla:
1. Aloitetaan harrastus alkeisryhmässä
2. Aloitetaan suoraan jossakin ryhmässä.
Vaihtoehto 2 edellyttää aikaisempaa harjoittelua lajissa. Lajin pääohjaaja päättää tästä. Katso kohta "Muista seuroista siirtyvät jäsenet".

Eroaminen seurasta

Jäsenyys kestää siihen asti kunnes jäsen eroaa seurasta (kirjallinen ilmoitus) tai jäsen todetaan eronneeksi mm. jäsenmaksun maksamattomuuden vuoksi (ei ole maksanut jäsenmaksua tammikuussa tai heinäkuussa).
Mikäli jäsen on maksanut puolivuosittaismaksusta on osan (esim. 125€), jäsen todetaan jäseneksi ja on velvollinen maksamaan loppuosan puolivuosittaismaksusta (125€).

Muista seuroista siirtyvät jäsenet

Uudet, aikaisemmin jossain muussa seurassa harjoitelleet voivat ruveta harjoittelemaan suoraan jossakin harjoittelemansa lajin jatkoryhmässä. 

Loukkaantumiset

Loukkaantumisen vuoksi jäsenmaksusta saa lykkäystä. Hanki lääkärintodistus josta selviää vamman laatu sekä aika milloin ei voida harjoitella. Sairausaika hyvitetään seuraavassa jäsenmaksussa.
Eli: jäsen loukkaantuu lokakuussa kuukauden ajaksi. Jäsenmaksu seuraavan vuodelle tammi-kesäkuuksi on vain 5/6*jäsenmaksu.
Mikäli tietojanne ei löydy jäsenrekisteristä:
Täyttäkää ilmoittautumislomake ja antakaa se ohjaajalle. Tietosi syötetään koneelle ja saat kortin myöhemmin. Treeneissä voit käydä normaalisti, koska sinulla on kuitti. Esitä tässä tapauksessa kuittia aina harjoituksiin tullessasi.
Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jäsenmaksupalautukset

Jäsenmaksupalautuksista on tullut kyselyjä ja hallitus on kevätkokouksessaan päättänyt seuraavaa:
Jäsenmaksuja ei palauteta takaisin.
Usein kysyttyä
Q: Olen viettänyt kesälomaa ja tulen elokuussa takaisin treenaamaan. Tarviiko maksaa täysi jäsenmaksu?
A: Kyllä tarvitsee. Jäsenyys kestää yhtäjaksoisesti liittymisestä eroamiseen ja tältä ajalta maksetaan jäsenmaksua.

Poistettu haittakoodia