KESÄN PERUSKURSSI PÄÄTTYMÄSSÄ

Kesäkuun alussa alkanut peruskurssi päättyy ke 15.8. ja jatkokurssi alkaa samantien ma 20.8. samoilla harjoitusvuoroilla, kuin peruskurssi.
Mikäli tarvittavat varusteet (shortsit, hanskat, säärisuojat,alasuojat) on hankittu, voi 15.8. jälkeen jo osallistua myös kaikkiin muihin lajin harjoituksiin, niin keskustassa, Hervannassa, kuin Lempäälässäkin. (Harjoitusajat näet seuran sivuilta, pysyy samoina).

Ma/Ke 20.00- jatkokurssilla ei tarvitse heti olla kaikkia varusteita hankittuna, vaan harjoittelua voi jatkaa peruskurssin tapaan. Suositeltavaa on, että harjoittelun mielekkyyden ja turvallisuuden vuoksi vähitellen hankittaisiin kuitenkin tarvittavat varusteet.
Harjoitusvarusteet suositellaan hankittavaksi salin myymälstä, jolloin tuetaan samalla osaksi myös seuran toimintaa. Kannattaa huomioida esim tarjoukset ja varustepakettien hinnat.
Esim: (+Chitaladan jäsenille T-paita kaupan päälle):

http://www.bluecornersport.com/bluecornersport/varustepaketit

Jäsenmaksu loppuvuodelle tarjotaan edullisesti, eli loppuvuosi vain 140€/4,5kk, jonka voi maksaa kahdessa erässä (1. osa 70€ 20.8 mennessä ja toinen osa 70€ 20.9. mennessä). Jos haluat neuvotella maksuaikataulusta, ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan. Kaikki liikuntasetelit käyvät myös maksuvälineinä.

Peruskurssin jälkeen harjoittelu muuttuu entistä mielekkäämmäksi ja mielenkiintoisemmaksi, hyvää loppuvuoden treeniä kaikille!
Poistettu haittakoodia