Keskustan peruskurssit järjestetään normaalisti, Hervannassa peruttu

Keskustassa sali auki normaalisti, toki korostetuin hygieniakäytännöin. Hervannassa peruskurssi ja jatkoryhmä on tauolla kaupungin koronarajoituksien vuoksi. 

KEVÄTKAUDEN 2021 JOOGAPÄIVÄT

 
Vuonna 2021 joogaillaan tuttuun tapaan näinä lauantaina klo 14-15:
 
16.1
13.2
6.3
20.3
10.4
22.5
 
Joogan aikana ei vapaavuoroa, eikä muutakaan toimintaa samaan aikaan. Jooga tarkoitettu kaikille, myös uusille peruskurssilaisille. Helposti lähestyttävää rentoa joogaa, ei vaikeita liikkeitä. Talvikauden joogapäivät ilmoitetaan kesän jälkeen.

SALI AVOINNA TAAS 1.6 ALKAEN!

(in english below)
 
Koronarajoitusten helpotettua avaamme salin taas maanantaina 1.6. Muutama asia poikkeusajan jälkeiseen harjoitteluun ja jäsenmaksuihin:
 
- voimassa olevia treenimaksuja siirretään eteenpäin salin kiinniolon verran eli 2,5kk. Halutessaan voi silti tuen vuoksi suorittaa maksun normaalisti tai osin normaalisti (1.7 250€/6kk tai jotain 155€ - 250€ väliltä).
Eli jäsenmaksukausi vaihtuu nyt poikkeuksellisesti 14.9 ja loppuvuoden jäsenmaksu on 155€ niille ketkä ovat maksaneet ajasta 1.1-1.7.2020. Kellä ei voimassa olevaa jäsenyyttä, niin normaali jäsenmaksu
 
- tammikuun peruskurssilaisilta jäi kurssi kesken 2 viikon ajalta ja tämä jatketaan loppuun, eli peruskurssilaiset tervetuloa takaisin treeneihin! Jäsenmaksua odotetaan suoritettavaksi tuon kahden viikon jälkeen eli 15.6 ja sen suuruus on 250€ vuoden loppuun asti, eli normaali puolen vuoden jäsenmaksu ja saatte tuon kesäkuun lopun samaan hintaan kurssitarjouksena.
 
- toiveemme olisi, että jokainen maksaisi mahdollisuuksiensa mukaan ajoissa jäsenmaksunsa, varsinkin jos on esim. liikuntaseteleitä yms.
 
- ymmärrystä riittää myös toisinpäin, eli jos jollakulla on vaikeuksia suorittaa jäsenmaksuaan, niin sovitaan joku suunnitelma siihen, nyt kun on aika ollut kova monelle taloudellisestikin. Älä jättäydy pois!
 
Salia siivotaan tietysti muutoinkin, mutta kuten ennen sulkemistakin, tehostamme esim. ovenkahvojen pyyhkimistä etc.
Ja kuten aina muutoinkin, jos on sairauden oireita, pysytään kotona eikä tulla salille!
 
***************************************************************************************
GYM OPEN AGAIN STARTING JUNE 1ST!
 
As the Covid restrictions are easing we open again on Monday June 1st. Here are few things regarding training and membership fees:
 
- membership fees will be transferred forward the same amount that gym has been closed i.e 2,5 months. If You want to support our gym, You can also pay as usual (July 1st 250€/ 6 months or something between 155€ - 250€).
So those who have payed for January 1st to July 1st next membership fee break is September 14th and it is 155€ for rest of the year. Others pay as usual 250€/ 6 months
 
- for those who had joined basic course in January, the course was two weeks too short, so You are welcome back and we will continue from where we were. After that two weeks (June 15th) starts normal membership fee which is 250€ until rest of the year 2020, so You get that end of June for free as an offer
 
- we wish that everybody pays membership fees on time, if possible, especially if You have some vouchers from You employer
 
- we understand that this time is hard also financially to many of us, so if You have troubles paying Your membership fees, don’t miss out, let’s make some arrangements for that
 
 
We clean daily our gym and as before we closed, we have increased sweeping for ex. doorknobs. And as usual: If You feel sick, stay at home, don’t come to gym!

SALI SULJETTUNA 13.5 ASTI

THL:n ja hallituksen suositusten mukaisesti koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ryhmäharrastuksia ja lähikontakteja harrastustoiminnassa tulisi välttää.

Seuran ohjaajat ja vastuuhenkilöt ovat päättäneet kantaa vastuun harrastajien ja heidän läheisten terveydestä ja suljemme salin nyt 13.5 asti. Jos tilanne jatkuu Koronan osalta, niin tiedotamme uudestaan aukiolosta.

Huhtikuun 2020 peruskurssit

Huhtikuu 2020 MT

Huhtikuu 2020 KM

UUSI HUIPPUETU CHITALADAN JÄSENILLE!

Nyt kaikille Chitaladan jäsenille (myös peruskurssilaisille) on tarjolla myös moderni 500m2:n kuntosali käyttöön TODELLA edulliseen jäsenhintaan.
Pyynikki Gym sijaitsee osoitteessa Pyynikintie 25 ja on käytössä omalla ovikoodilla joka päivä. (Salille on hankittu lähiaikoina myös paljon uusia laitteita).
Normaali kuukausihinta salille kuukausittain maksettuna on 45€/kk, mutta nyt Blue Corner Sport sponsoroi Chitaladan jäseniä siten, että tuo kuukausikortti maksaa VAIN 25€/kk. 10-kerran kortti salille on normaalisti 60€, mutta näin sponsoroituna hinta on vain 35€.
Maksu ja koodien saaminen tapahtuvat keskustan salin kassalta, jossa syötetään tiedot salin asiakasohjelmaan.

http://www.pyynikkigym.fi

https://www.facebook.com/Blue-Corner-Sport-327625927324050/

Pyynikki Gym

Lue lisää...

CHITALADAN OTTELIJAT VAHVOINA KOTIKEHÄN KISOISSA 10.12.2016

Suomen Muaythai-liiton kansalliset kilpailut ja nuorten SM-finaalit iskettiin Chitaladan salilla 10.12.2016.

Ensimmäisenä Chitaladan ottelijoista kehään astui vasta toiseen otteluunsa Roope Mäenpää, jolla oli vastassa HTBC:tä edustava Toni Hakakorpi. Vaikka ottelu oli ns tekniikkaottelu, se oli hyvin vauhdikas ja kovatempoinen. Roope oli selvästi kehittynyt ensimmäisestä ottelustaan ja otteli aktiivisesti ja teknisesti hyvin. Tällä kertaa HTBC:n ottelija vei kuitenkin ottelun voiton.

Täydellä kontaktilla oteltavissa 3x3min otteluissa ensimmäisenä Chitaladan ottelijoista oli puolestaan Teemu Hellevaara, jolla vastustajana oli niinikään HTBC:n Alexander Vartiaynen. Teemun vastustaja yritti etenkin kovilla lyöntisarjoillaan sekoittaa Teemun ottelutaktiikkaa, mutta Teemu sai lyönnit torjuttua ja potkittua välillä vastaan. Ottelu oli myös erittäin vauhdikas, mutta Teemu ei omasta mielestään saanut ehkä parastaan esille tällä kertaa, mutta otteli kuitenkin hyvin ja voitti siten kovan ottelun.

Chitaladan Aleksi Matikainen otteli Turku Thaiboxing Clubia edustavaa (joka harjoittelee ilmeisesti Tampereella WFC-salilla) German Volkovia vastaan ja heti ottelun alussa näki vastustajan ilmeistä, että Aleksin kovat potkut tekivät todella tehtävänsä. Ottelu menikin kaikki kolme erää ihan selvästi "yhteen maaliin" Aleksin hyväksi, joka osoitti myös hyvää teknistä osaamistaan tehden tyhjäksi kaikki turkulaisen yritykset, joka olikin ihan aseeton Aleksia vastaan. Etenkin Aleksin kaikki potkut osuivat otteluasennossa eteenpäin nojaavaan vastustajaan ja kaikissa lähiottelutilanteissa Aleksi oli selvästi vahvempi. Vastustaja oli Aleksia ottelumäärältään kokemattomampi, mutta treeniajaltaan yhtä kokenut. Aleksi oli joka osa-alueella vastustajaansa parempi ja selvä voitto siis Aleksille.

Miina Sirkeoja otteli Chitaladan ottelijoista viimeisenä 3x3min Combat Academyn Areta Santosia vastaan. Miina oli alunperin tähdännyt otteluun sarjassa -60kg, mutta vastustajan sairastuttua tämä uusi vastustaja tuli tilalle ja ottelu käytiin sarjassa -67kg.
Combatin Areta yritti tulla vahvasti eteenpäin päälle, mutta Miina sai käännettyä kaikki tilanteet itselleen voitoksi ja otteli myös aktiivisesti, esittäen myös hyvää teknistä osaamistaan, osuen esim lyönti-potku ja lyönti-polvi kombinaatioillaan hyvin vastustajaansa. Miina esitti myös selvää kehitystä jälleen ottelussaan ja selvä voitto siis Miinalle.

Teemu

Aleksi

Miina

Yleisö

Lue lisää...

Pikkujoulut lähestyvät

Ilmoittaudu sinäkin mukaan salin kassalla!

pikkujoulu2016

Lue lisää...

Huhtikuun uudet peruskurssit alkavat viikolla 15

Pääsiäisen vuoksi huhtikuun peruskurssien alkamisajankohta muuttuu alun perin ilmoitetusta. Uudet peruskurssit alkavat viikolla 15 seuraavanlaisesti.

Thainyrkkeilyn peruskurssi, keskusta ti 7.4. klo:20.00

Naisten kuntothai, keskusta ke 8.4. klo:17.00

Thainyrkkeilyn peruskurssi, hervanta ti 7.4. klo:17.00

Krav Maga, Nääshalli, ke 8.4. klo: 20.00

Lisätietoa kurssit osiossa: http://www.chitalada.com/index.php/kurssit/kurssitiedotteet

Lue lisää...