KANNISTO JA PUUSTELLI VOITTOON ENGLANNISSA

 
Chitalada Finlandin thainyrkkeilijät, Jussi Kannisto, Mika Puustelli ja Tuulikki strengell ottelivat viikonloppuna 6.11. Englannin Paigntonissa järjestetyssä isossa thainyrkkeilytapahtumassa.
Jussi Kannisto sai vastaansa 5 x 2 minuuttiseen, ilman suojia oteltavaan otteluun, isäntämaan Mark Edwardsin.Englantilainen lähti kotiyleisön vahvana ennakkosuosikkina itsevarmana etenkin vahvoilla lyönneillä hakemaan voittoa. Kannisto oli kuitenkin teknisesti ja fyysisesti vahvempi ja veikin joka erän nimiinsä etenkin vahvoilla polvipotkuilla. Ottelu päättyikin Kanniston voittoon kaikin tuomariäänin.
 
Toisena suomalaisottelijan kehään astui niinikään Chitaladan Mika Puustelli, jolle vastustajaksi tuli Englannin Ian Stone.
Stone, joka näytti fyysisesti erittäin vahvalta, luotti myös entisenä nyrkkeilijänä erittäin koviin lyönteihinsä, jotka Puustelli kuitenkin otti kaikki kiinni suojaukseensa.
Myös Puustelli oli selvästi vastustajaansa vahvempi polvipotkuissa ja lähiottelussa. Kovien polvipotkujen ansiosta Stonelle laskettiin lukua kolmannessa erässä ja Puustelli voittikin ottelun selvästi polvipotkujen ja kovien alapotkujen avulla kaikin tuomariäänin.
 
Tuulikki Strengellin vastustaja oli kokenut Englannin Julie Kitchen, joka oli selvästi Strengelliä ulottuvampi ja erittäin fyysinen ja vahva ottelija. Vahvoilla lyöntisarjoillaan Kitchen voittikin tällä kertaa suomalaisen.
 
Täyden englantilaiskatsomon edessä otelleet suomalaiset saivat paikallisilta katsojilta innokkaat suosionosoitukset ja toivoivat suomalaiset heti tervetulleeksi myös seuraavaan järjestettävään tapahtumaan.
 
Pertti Nurmi
Poistettu haittakoodia