Jäsentyytyväisyystutkimus meneillään Chitaladassa.

Jäsentyytyväisyystutkimus meneillään Chitaladassa. Täytä lomake 29.5.-11.6. välisenä aikana treenien yhteydessä ja vaikuta seuran kehittämiseen. Vastauksesi on tärkeä!

Arvoisa Chitaladalainen,


Opintoni Tampereen ammattikorkeakoulun BBA -linjalla ovat edenneet viime metreille ja nyt on loppurutistuksen aika. Itsekin useita vuosia Chitaladassa treenanneena osana opinnäytettäni toteutan urheiluseura Chitalada Finlandille jäsentyytyväisyystutkimuksen. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa tämänhetkistä yleistä tyytyväisyyttä Chitaladan Puutarhakadun toimipisteen toimintaan. Tutkimuksella halutaan selvittää mitkä asiat on hoidettu esimerkillisesti, missä olisi parantamisen varaa, ja miten seuran toimintaa voitaisiin jatkossa kehittää.

Jäsentyytyväisyystutkimus toteutetaan 29.5. – 11.6.2006 välisenä aikana treenien yhteydessä. Lomakkeet jaetaan treenisalilla, ja niihin voi vastata ennen tai jälkeen treenien. Vastaaminen vie noin viitisen minuuttia, ja lomakkeet voi palauttaa taitettuina joko jollekin treenien vetäjistä tai alakerran myymälän työntekijälle. Tulokset julkaistaan alkusyksystä kokonaistuloksina ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti siten, että kenenkään yksittäisen vastaajan tiedot eivät paljastu tuloksista. Mikäli tutkimukseen liittyen on jotain kysyttävää, minut tavoittaa numerosta 040 528 2913.

Tutkimuksen onnistumiseksi jokaisen vastaus on tärkeä. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa. Tehdään Chitaladasta entistäkin parempi treenipaikka!


Kiitos osallistumisestasi jo näin etukäteen! 


Anni Sappinen

Poistettu haittakoodia