MILJA HEINO OTTI AMMATTILAISTEN HAASTEEN VASTAAN

Jälleen yksi thainyrkkeilyn edistysaskel on saavutettu suomalaisittain, kun Chitaladan Milja Heino kutsuttiin mukaan Bangkokissa elokuun 11.päivänä järjestettävään thainyrkkeilyn S1 World Championships-turnaukseen.
 
Juuri amatöörien maailmanmestaruuden voittaneelle Heinolle turnaus on todella kova haaste.

 
Tapahtuma on tarkoitettu ammattilaisille ja siihen on kutsuttu 8 kovinta alle 54-kiloista thainyrkkeilijänaista koko maailmasta. Suomalaisen lisäksi osallistujina on 3 thaimaalaista, 2 englantilaista, 1 australialainen ja 1 japanilainen ottelija. Heino jatkaa kuitenkin uraansa amatöörinä, vaikka lähteekin ottelemaan tällä kertaa ammattilaisia vastaan.
 
Suomalainen thainyrkkeilijä on kutsuttu nyt ensimmäistä kertaa mukaan S1-tapahtumaan ja turnauksen voittaja ratkaistaan yhden saman illan aikana, eli voittoon vaaditaan kolme voitettua 3x2min ottelua täydellä kontaktilla ammattilaissäännöin. Heino joutuu siis todella koville Bangkokin kuumassa ja kosteassa ilmastossa. Ottelut käydään ulkona, Bangkokin Sanam Luang-aukiolla.
 
Ottelut järjestetään Thaimaan Kuningattaren syntymäpäivän aikaan ja paikan päälle odotetaan turnausta seuraamaan jälleen tuhansia,ellei kymmeniä tuhansia katsojia ja se olisi tarkoitus televisioida Thaimaahan kahden TV-kanavan kautta, joista toinen näkyy myös ympäri maailmaa satelliitin välityksellä.
 
Heinon valmentaja, Pertti Nurmi lähtee mukaan Heinon huoltajaksi ja on vahvasti sitä mieltä,että S1-mestaruusvyötä lähdetään hakemaan kotisalille tosissaan ja tavoitteena onkin siten ainostaan koko turnauksen voitto.
 
Mukana kuva otteluihin valmistautumisesta.

Image
 
Poistettu haittakoodia