CHITALADAN OTTELIJAT KOKIVAT KOLME TUOMARITAPPIOTA ENGLANNISSA

Suomalaisia varoitettiinkin jo pukuhuoneessa, ettei järjestävän seuran ottelijoita voi voittaa, kuin tyrmäämällä, koska vetävät niin paljon kotiinpäin. Vastustajan ottelumäärätkin ihmetytti. Hellevaaran vastustajan ottelumääräksi ilmoitettiin 15 ottelua ja nimeksi Jamie Knott, yllättäen netistä löytyikin saman painoinen kaveri, samasta kaupungista ja salilta, jolla oli 40 ammattilaisottelua ottelua ja IKF:n EM-vyö. Nimi: Jamie Knox, jolla kaveri kuulutettiinkin sisään. Kaveri oli treenannut 10 vuotta, Teemu alle 3.

Ottelun jälkeen englantilaisen kyljet oli tumman punaisena ja nenä auki (kaveri nosteli myöhemmin paitaansa ja esitteli muille kylkiään, jotka olivat todella riemunkirjavat). Teemulla ei jälkeäkään, oli saanut muutaman alapotkun jalkaan, muuten täysin selvä ottelu ja silti englantilainen voitti.

Koposen vastustaja hävisi ottelun jokaisen tilanteen kaukaa ja alkoikin jossain vaiheessa ryntäillä päättömästi niskaan, jossa ei myöskään ollut Mikkoa vahvempi. Vastustajan omaksikin yllätykseksi englantilaisen käsi nostettiin silti voiton merkiksi ylös.

Pasanen sai vastaansa ottelijan, josta varoitettiin etukäteen, että yrittää tulla kovilla lyönneillä ja alapotkuilla päälle. Mikko sai kuitenkin reilusti enemmän potkuja perille ja blokattua vastustajan lyönnit suojaukseen. Vastustaja sanoi ennen tuomion julistamista, ettei saanut mitään aikaiseksi, koska Mikko oli niin hyvä, oli varma häviöstään, mutta yllätys: englantilainen julistettiin voittajaksi.

Suomalaisten lohdutukseksi yleisö, ja muiden seurojen kaikki valmentajat olivat  sitä mieltä, että he meidän ottelijat voittivat nuo kolme ottelua. Yksi arvostelutuomareista yritti selittää:"Kyllä teidän ottelijat olivat todella vahvoja ja parempia ja olisivat Thaimaassa voittaneet 100%, mutta kun meillä englannissa on vähän tälläiset säännöt..". Suuri osa yleisöstäkin lähti pois jo ennen viimeistä ottelua, ehkä hekin kyllästyivät tuomioihin. Kisojen jälkeen piti olla vielä joku after-party, yllättäen Pubi, missä se piti olla (meidän "hotellin" alakerta) olikin jo kiinni, eikä ketään tullut paikalle. Heidän valmentaja, joka heitti meidät sinne ihmetteli, että missähän kaikki ovat, luultavasti eivät kehdanneet tulla.

Kyynäräisen ottelu oli jo niin ylivoimainen, että se oli pakko tuomita hänen voitokseen.

Noora hävisi itseään 10 ottelua kokeneemmalle Imanille, joka on nuori, mutta on viettänyt kesät Thaimassa jo vuosien ajan ja otellutkin siellä. Smeds hävisi myös jalan pettäessä alapotkusta.

Kokemus oli hyvä ja ottelijamme ottelivat erittäin hyvin, vähän yllätys oli tuo noin törkeä kotiinpäinveto, mitä ei olla muualla Englannissa nähnyt. Siellähän myös ideana näyttää olevan se, että kun säheltää paljon, niin voi voittaa, vaikka ei saa osumia perille.

Järjestävän seuran valmentaja sanoikin meille seuraavana päivänä: "Kyllä teillä on todella hyviä ja vahvoja ottelijoita ja meidän ottelijat oppivat eilen paljon." Sanoi myös, että omat kundit eivät voisi otella Thaimaassa, koska häviäisivät varmasti sillä tyylillä."

Erittäin kasvattavaa kuitenkin ottelijoille matkustaa muualle ja valmistautua ottelemaan muualla, kuin kotisalilla ja mennä kehään ennakkoon altavastaajana tupakan savusta sankkana olevaan halliin, jossa on muutama sata humalaista englantilaista, jotka kannustavat hulluna vastustajaa. Siinä, kun pysyy hermot kasassa ja vielä ottelu menee hyvin, niin voidaan olla erittäin tyytyväisiä otteluihin virallisista tuloksista huolimatta.

Ottelut nähtävissä videot-osuudessa.

Poistettu haittakoodia