Kevään 2008 kurssit alkavat pian. Katso kurssien alkamisajat 'kurssit'-osiosta.

... ImageNÄYTÖS JA PERUSKURSSI ILM.
ke 9.1 klo 19:00
Paikka:
Puutarhakatu 12
Tampereen keskusta

Chitalada Finland on perinteikäs tamperelainen kamppailuurheiluseura, joka on toiminut menestyksekkäästi jo n 30 vuoden ajan. Nykyään toimintaa Tampereella on sekä keskustassa (Puutarhakatu 12) ja Hervannassa.

Harjoitellessasi Chitaladassa saat ammattitaitoista opetusta Potkunyrkkeilyssä ja Thainyrkkeilyssä (Muaythai) sekä Krav Magassa ja kuulut samalla Suomen Potkunyrkkeilyliiton, Suomen Muaythai-liiton sekä Pohjolan Krav Maga- liiton jäsenseuraan. Tämä takaa myös runsaat ja monipuoliset leiri- ja kilpailumahdollisuudet. Seurallamme myös erittäin hyvät kansainväliset yhteydet, mm "oma" huipputason Thainyrkkeilysali Bangkokissa,Thaimaassa.

Chitalada Finland on tunnettu laadukkaasta ja monipuolisesta harjoittelusta, tämän seurauksena on voitettu useita Suomen mestaruuksia sekä Potkunyrkkeilyssä että Thainyrkkeilyssä, kuten myös useita kansainvälisiä arvokisamitaleita. Esim vuoden 2006 kilpailusaldo:3 SM-kultaa,3 SM-hopeaa,3 SM-pronssia,MMpronssi ja Maailmanmestaruus. Lisäksi Thaimaan Phuketin s t a d i o n i n m e s t a r u u s s e k ä 2 k p l a m m a t t i l a i s t e n Maailmanmestaruuksia ja 2 kpl ammattilaisten Euroopan mestaruuksia!

Suurin osa harrastajista on mukana kuitenkin pelkästään kuntoilumielellä ja harjoittelu sopiikin erinomaisesti kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ammattitaitoinen opetuksemme takaa jokaiselle harrastajalle turvallisen ja mukavan harjoittelun. Peruskursseilla harjoitellaan Kickboxingin ja Thaiboxingin perusteet. Kurssin jälkeen voit valita, haluatko jatkaa Potkunyrkkeilyn (Kickboxing) vai Thainyrkkeilyn (Muaythai) harjoittelua.

TERVETULOA MUKAAN SALILLE, JOSSA SAAT MAAILMAN HUIPPUTASON OPETUSTA!
LISÄTIETOJA: Pertti Nurmi 040- 540 8426
WWW.CHITALADA.COM Poistettu haittakoodia