PERUSKURSSIT LÄHESTYVÄT LOPPUAAN

Huom: Tämä tiedote korvaa 1.11. jäsenpostina lähetetyn tiedotteen.

PERUSKURSSIT LÄHESTYVÄT LOPPUAAN, VYÖKOEASIAA JA HARJOITTELUMAKSUASIAA LOPPUVUODEN OSALTA (Maksuasia koskee syksyn kurssilaisia ja naisten kuntothai-ryhmäläisiä). (Krav Maga- tasokokeista ja päivämääristä erillinen tiedote).

Huom: Tämä tiedote korvaa 1.11. jäsenpostina lähetetyn tiedotteen.

PERUSKURSSIT LÄHESTYVÄT LOPPUAAN, VYÖKOEASIAA JA HARJOITTELUMAKSUASIAA LOPPUVUODEN OSALTA (Maksuasia koskee syksyn kurssilaisia ja naisten kuntothai-ryhmäläisiä). (Krav Maga- tasokokeista ja päivämääristä erillinen tiedote).

Peruskurssin päätteeksi järjestetään perinteisesti Kickboxingin keltaisen vyön vyökoe (ei koske naisten kuntothaita). Vyökoemaksu on Suomen Potkunyrkkeilyliiton määräämä 10€/hlö. Maksu suoritetaan paikan päällä ennen vyökoetta. Voit jatkaa harjoittelua normaalisti, vaikka et osallistu vyökokeeseen. Siitä on kuitenkin hyötyä, mikäli haluat jossain vaiheessa jatkaa nimenomaan Kickboxingin harjoittelua ja suorittaa ylempiä vyöarvoja.

Vyökokeet järjestetään seuraavasti:

KELTAINEN VYÖ (vyökokeisiin voi osallistua myös aiemmin kurssin käyneet):

Keskusta:
Ma 17.11 -08 klo 15:30-17:00 (ma ja ke 15.30-17.00 harjoitteleva ryhmä)
Ti 18.11 -08 klo 20:00-21:30 (ti ja to 20.00-21.30 harjoitteleva ryhmä)

Hervanta: Ti 25.11. klo 18.30

Ryhmien vetäjät jakavat Kickboxingin passikaavakkeita ennen vyökoetta, Suomen Potkunyrkkeilyliitto suosittelee passin hankkimista.

ORANSSI JA VIHREÄ VYÖ:

Oranssin ja vihreän vyön kokeet pidetään ke 10.12 klo 18:30. Vyökoemaksut Suomen Potkunyrkkeilyliiton määräämät: oranssi: 20 euroa ja vihreä 30 euroa. Maksu suoritetaan ennen vyökoetta paikan päällä. Varmista valmentajalta osallistumismahdollisuutesi. Oranssin ja vihreän vyön kokeissa tarvitaan normaaleja treenisuojia. Oranssin ja vihreän vyön kokeissa passi pakollinen ja liitto suosittelee myös lisenssin hankkimista. Tekniikkavaatimukset sekä lisenssivaatimukset löytyvät potkunyrkkeilyliiton sivuilta www.kickboxing.fi.

Passin voi ostaa Mika Puustellilta hintaan 20 euroa. Passiin tarvitaan kaksi valokuvaa.

LOPPUVUODEN JÄSENMAKSU PERUSKURSSIN JÄLKEEN:

Chitaladan hallitus on päättänyt, että syksyn kurssilaiset, sekä naisten kuntothai-ryhmäläiset saavat harjoitella loppuvuoden 2008 ilmaiseksi, mikäli maksavat vähintään puolet kevään 2009 jäsenmaksusta (90€) 24.11.2008 mennessä. (Toisen puolen kevään maksusta, 90€, voi maksaa 1.1.2009 mennessä. Tällöin jäsenmaksu on maksettu 1.7.2009 asti.).

HUOM: Voit edelleen maksaa Smartum liikuntaseteleillä!

Mikäli olet esim muuttamassa pois Tampereelta tms, että voit harjoitella pelkästään loppuvuoden, silloin harjoittelumaksusi loppuvuodeksi on 30€.

25.11. voit näyttää maksukuittia salin kassalla, jolloin jäsenkorttisi päivitetään lopppuvuoden osalta.

HARJOITTELU PERUSKURSSIN JÄLKEEN:

Mikäli toisin ei ryhmässä sovita, ryhmät jatkavat vuoden loppuun samoilla harjoitusajoilla. Peruskurssilaiset voivat osallistua myös muihin harjoituksiin varsinaisen kurssin päättymisen jälkeen (=vyökoepäivä) sekä keskustassa, että Hervannassa. Mikäli osallistut muihin harjoituksiin olisi tarvittavien suojien oltava hankittuna, jotta harjoittelu itsesi ja harjoitteluparisi osalta on mielekästä. Peruskurssin omilla harjoitusajoilla voidaan suojia hankkia vähitellen. Naisten kuntothai-ryhmäläiset jatkavat omassa ryhmässään (hekin voivat osallistua myös perjantain välinetreeniin, sekä vapaavuorolle).

Muistathan, että 4.11. alkaa myös toivottu, ohjattu päivätreeni, kaikille jäsenille (siis myös syksyn uusille jäsenille). Käytä hyväksesi!

Chitaladan maineikkaat Pikkujoulut suunniteltu järjestettäväksi 19.12.2008. Lisätietoa myöhemmin.

Terveisin,
Chitalada Finland
Hallitus Poistettu haittakoodia