OHJEITA TOISESTA SEUROISTA SIIRTYVILLE JA TARJOUS JÄSENMAKSUSTA

Tänä keväänähän emme järjestäneet enää perinteistä huhtikuun peruskurssia johtuen suuresta harrastajamäärästämme. Olemme saaneet paljon kyselyitä myös siirtymisestä Chitaladaan muista seuroista.

Mikäli olet käynyt vähintään peruskurssin Thainyrkkeilyssä, Potkunyrkkeilyssä tai Krav Magassa jossain toisessa seurassa, voit siirtyä halutessasi harjoittelemaan Chitaladaan suoraan "vanhana harrastajana". Kaikki lajisi harjoitusvuorot ovat heti käytettävissäsi niin keskustassa, kuin Hervannassakin. (+vapaa-vuorot ja kuntosalivuorot jne).

Kannattaa kokeilla eri ryhmiä ja valita niistä itselleen sopivat. Esim Thainyrkkeilyssä on reilusti valinnanvaraa eri ryhmien kesken kaiken tasoisille harrastajille, aina kuntoilijoista tosissaan kilpakehiin tähtääville.

Normaali harjoitusmaksumme on 180 € / 6kk (1.1.-1.7 ja 1.7.-31.12). Tämän puolivuotismaksun voi maksaa halutessaan kahdessä erässä, esim kuukauden välein (sekä Smartum-liikuntaseteleillä).
Jos siirryt harjoittelemaan Chitaladaan nyt ja maksat syksyn 2009 harjoittelumaksun (esim vähintään puolet ja toinen osa sitten kuukauden päästä), saat loppukevään harjoittelun ilmaiseksi.

Ilmoita salin kassalla siirtyväsi toisesta seurasta ja tästä tarjouksesta. Ensimmäiseen harjoitukseen voit tulla ilmaiseksi vaikka heti ja saat maksulapun mukaasi salilta lahtiessäsi, jonka maksusta voit näyttää kuitin sitten toiseen harjoitukseen tullessasi.

Lisätiedot: ryhmien vetäjiltä, tai 040-5408426.

Tervetuloa! Poistettu haittakoodia