SUOMI-RUOTSI ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ NYT KESKUSTAN SALIN KASSALLA

SUOMI-RUOTSI ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ NYT KESKUSTAN SALIN KASSALLA

Kaikki kannustamaan suomalaiset ja samalla Chitaladan ottelijat maaotteluvoittoihin!

Ennakkoliput tapahtumaan nyt myynnissä keskustan salin kassalla edulliseen ennakkohintaan 20?/kpl. Hervannan harrastajat voivat ostaa lippuja Hervannan vetäjiltä.

Chitaladan ottelijoista Suomen joukkueessa ovat mukana Lotta Loikkanen, Heli Salapuro, Teemu Hellevaara ja Jukka Kyynäräinen.

OMISTA SALIKISOISTA KAKSI VOITTOA

Chitalada Finlandin järjestämät SMTL:n salikilpailut järjestettiin keskustan salilla 27.3.

Chitaladaa olivat edustamassa Sinituulia Kupi, sekä Aleksi Matikainen.

Molemmat esittivät hyvää osaamistaan ja voittivat ottelunsa tyylikkäästi kaikin tuomariäänin.

SAMKORIN TULO SIIRTYY N KUUKAUDELLA MAAHANTULOMÄÄRÄYSTEN VUOKSI

 Samkorin Suomeen tulo siirtyy n kuukaudella maahantulomääräysten vuoksi. Hän kuuli juuri muutamaa päivää ennen sovittua lähtöpäivää viisumia hakiessaan, että hän onkin jo ylittänyt sallitun ajan, mitä thaimaalainen saa oleskella Schengen-alueella kuuden kuukauden aikana (90 päivää).

Lentolippua siirrettiin näin sallittuun ajankohtaan, milloin hän saa jälleen matkustaa ja on näin ollen tulossa nyt uuden suunnitelman mukaan Chitaladan vieraaksi toukokuun alussa.

JANNE OLLONEN TURUSSA 3.4.

Chitaladan Janne Ollonen ottelee Turussa, 3.4. järjestettävässä "Turku - Fight Resurrection"-tapahtumassa, joka järjestetään turun Caribia 994-hallissa.

Ollonen ottelee normaalia (-71kg) ottelupainoonsa ylemmässä sarjassa, ottelu on sovittu TTBC:ia edustavaa Daniel Forsbergia vastaan -79 kiloon.

CHITALADAN OTTELIJOITA HUHTIKUUSSA IRLANTIIN

Chitaladan Jesse Saarinen ja Mika Honkanen ottelevat huhtikuun 17. Irlannin Corkissa, Siam Warriors Gymin järjestämässä kansainvälisessä ottelutapahtumasa.

Poistettu haittakoodia