NELJÄ CHITALADAN OTTELIJAA THAINYRKKEILYN EM-KILPAILUIHIN

Neljä Chitalada Finlandin ottelijaa on valittu Suomen maajoukkueeseen Italian Velletrissä toukokuun lopussa järjestettäviin lajin Euroopan- mestaruuskilpailuihin.

Tamperelaiset lähtevät tosissaan hakemaan menestystä, vaikka taso kansainvälisesti on erittäin kova. MM-kilpailuissa osallistujia on yli sadasta maasta ja viime vuoden vastaavissa EM-kilpailuissakin ottelijoita oli 35 eri maasta.

Chitalada Finland oli thainyrkkeilyn tämän vuoden SM-kilpailuissa Suomen paras seura ja toukokuun arvokilpailuihin lähtijöillä onkin jo meriittejä hallussaan.

Naisissa sarjaan -45 kiloa lähtevä Lotta Loikkanen on hallitseva Pohjoismaiden mestari, sekä Suomen mestari. Heli Salapuro puolestaan on omassa sarjassaan -48 kiloa, niinikään hallitseva Pohjoismaiden mestari. Miehissä Jukka Kyynäräinen on sarjansa -63,5 kiloa kaksinkertainen Suomen mestari ja hallitseva Pohjoismaiden mestari. Sarjaan -67 kiloa lähtevä Teemu Hellevaara on myös sarjansa hallitseva Suomen mestari.

Tamperelaisia huoltamaan lähtevät ottelijoiden valmentaja Pertti Nurmi, apuvalmentajana toimiva Kaj Heikkilä, sekä viime vuosina thainyrkkeilyn ammattilaiskehissä itse menestynyt Milja Heino.

Poistettu haittakoodia