TARJOUS MUISTA SEUROISTA SIIRTYVILLE

Mikäli olet harjoitellut aikaisemmin jossain muualla Krav Magaa, Thainyrkkeilyä, tai Potkunyrkkeilyä, voit siirtyä nyt Chitaladaan suoraan ns vanhana jäsenenä ja voit osallistua Chitalada Finlandin kaikkiin harjoituksiin niin keskustan salilla, kuin Hervannassakin. Voit myös käyttää hyväksesi seuramme kuntosalivuoroja Nääshallissa ja Hervannassa.

Kovasta kysynnästä johtuen tarjoamme muista seuroista siirtyville seuraavaa:

Mikäli olet harjoitellut aikaisemmin jossain muualla Krav Magaa, Thainyrkkeilyä, tai Potkunyrkkeilyä, maksamalla syksyn harjoittelumaksun 190 euroa (voimassa vuoden 2010 loppuun)  saat nyt jäljellä olevan kevätkauden samaan hintaan. Samalla jäsenmaksulla voit halutessasi harrastaa kaikia lajeja.

Tarjous koskee myös niitä Chitaladan entisiä jäseniä, joilla on ollut taukoa harjoittelussa ja jotka haluavat palata takaisin harjoituksiin.
Harjoituksemme ovat aina kestoltaan 1,5 tuntia ja tarjoamme jäsenmaksulla reilusti harjoitteluaikaa. Panostamme myös jatkuvaan ohjaajien koulutukseen.

Krav magassa kaikki ohjaajamme omaavat voimassaolevan ohjaajalisenssin ja suorittamasi tasoarvot ovat kansallisesti ja kansainvälisesti FEKM:n (Federation European Krav Maga) virallisesti hyväksymiä.

Thainyrkkeilyssä seuramme on tällä hetkellä Suomen menestynein (SM2010) ja useiden menestyneiden ottelijoiden tuottaminen osoittaa toki hyvää laatua lajin valmennuksessa, joka heijastuu myös tavallisten riviharrastajienkin harjoituksiin.


Voit tulla suoraan mukaan harjoituksiin. Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen ja voit pyytää ohjaajalta maksulapun, jolla voit käyttää hyväksesi kyseisen tarjouksen.
Harjoitusajat löytyvät seuramme nettisivuilta.
Tervetuloa mukaan!Poistettu haittakoodia