Chitalada vahvana Low Kick SM-kilpailuissa

SM-kilpailut iskettiin tänä vuonna äitienpäivänä 9.5.2004 Tampereella,Chitalada Finlandin salilla.

Ottelut käytiin seuraavin sarjoin:

· 60kg:

Vastakkain finaalissa olivat isäntäseuran,eli Chitaladan, Pasi Larsson ja Anton Haimi.Ottelu oli vauhdikas alusta lähtien,vaikka treenikaverit ottivat mittaa keskenään. Mestaruus oli kuitenkin kyseessä ja molemmat keskittyivät otteluun ja ottelivat tosissaan.

Voiton ja sarjan mestaruuden vei nimiinsä Pasi Larsson tuomariäänin 3-0.

· 71kg:

Tässä sarjassa finaalissa vastakkain Chitaladan Jussi Kannisto ja Sami Timonen Vantaan Kamppailukeskuksesta. Ottelu oli erittäin tasainen ja molemmat ottelijat tekivät parhaansa viedäkseen voiton,mutta tällä kertaa Timonen oli parempi tuomariäänin 2-1.

· 75kg:

Sarjassa käytiin ensin iltäpäivän ensimmäinen ottelu,jonka semifinaalissa vastakkain asettuivat Chitalada Nokiaa edustava Mika Oino ja HUS:ia edustava Ilmari Tuori. Oino aloitti vauhdikkailla potkuilla ja lyönneillä ottelun selvästi ulottuvampaa Tuoria vastaan.Lopputuloksena voittajana ja finaaliin selvisi Mika Oino tuomariäänin 3-0.

Finaalissa Oino sai vastaansa vahvan ja hyväkuntoisen Chitaladan Mika Puustellin,joka aloittikin heti ensimmäisen erän alusta vahvan ottelemisen.

Seurauksena Oinolle nopeasti luvunlasku ja lopulta keskeytys ensimmäisessä erässä avustajan luovutuksella.Mika Puustellille siis sarjan mestaruus.

· 86kg:

Sarjan finaali käytiin Combat Academyn Mikko Beckerin ja Suomen Shaolin Kung Fun Jani Rannan välillä. Tämän erittäin vauhdikkaan ja lyöntivoittoisen ottelun vei itselleen Mikko Becker tuomariäänin 2-1.

Mitalitilasto: Chitalada(Tampere):2 kultaa,2 hopeaa

Vantaa:1 kulta

Combat:1 kulta

Chitalada (Nokia):1 hopea

Suomen Shaolin Kung FU: 1 hopea

HUS: 1 pronssi

wpe1.jpg(64911tavu(a))

Kuvassa vasemmalta lukien :Pasi Larsson, Mika Puustelli, Pertti Nurmi, Anton Haimi ja Jussi Kannisto. Poistettu haittakoodia