Vahva edustus naisten mestaruuskilpailuihin

anniturussa2.jpg(48581tavu(a))

karoliinaturussa.jpg(48253tavu(a))

heiditurussa.jpg(54453tavu(a))

katrivoittaa.jpg(42652tavu(a))

Chitaladan naiset jälleen voitokkaina thainyrkkeilyn SM-karsinnoissa

Turussa 6.3.järjestetyissä thainyrkkeilyn naisten SM-karsinnoissa mukana oli 5 naisedustajaa Tampereen Chitaladasta ja yksi Nokialta.

Arpaonni suosi Tuulikki Strengelliä ja Milja Heinoa, jotka selvittivät tiensä suoraan finaaliin.

Erittäin huonoa arpaonnea koki sen sijaan tähän asti voittamaton Anni Korhonen, joka oli loukannut jalkansa niin pahasti kolme viikkoa sitten, ettei ollut päässyt harjoittelemaan käytännössä lainkaan ja jonka piti ennakkoilmoittautumisten perusteella päästäkin suoraan finaaliin. Toisin kuitenkin kävi. Sarjaa alemmaksi ilmoittautunut ottelija siirtyikin ylempään sarjaan ja Anni joutuikin ottelemaan yllättäen jo Turussa. Harjoittelemattomuus ja jalan kipu näkyi ottelemisessa ja Anni hävisikin jo kaksi kertaa aiemmin voittamalleen Tampereen TBC:n Heidi Lehtiselle.

Toisena karsintakehään nousi Karoliina Blackburn, jolla perheenlisäyksen vuoksi oli ollut kahden ja puolen vuoden tauko edellisestä ottelusta. Vastaan asettui karsinnat järjestävän seuran Kaisa Kallio. Pari ensimmäistä erää Karoliinalla meni hieman ottelurytmiin totutellessa, mutta kolme viimeistä erää olikin jo hyvää esitystä. Kaikki erät oli kuitenkin selvästi voitollisia Karoliinalle ja tuloksena olikin selkeä 3-0 voitto ja finaalipaikka.

Kolmantena kehään astui Nokian Chitaladaa edustava Katri Hasa, jolle vastaan asettui Helsingin Mira .Katri otteli hyvin kaikki erät ja tuloksena jälleen selvä 3-0 voitto ja finaalipaikka.

Viimeisenä finaalipaikasta lähti karsimaan toinen Korhosten sisaruksista, eli Heidi, joka sai vastaansa miltei 8 kiloa painavamman Helsingin Riikka Sampolahden. Painoero ei näkynyt, vaan Heidi otteli erittäin hyvin valmentajan neuvoa noudattaen rauhallisen tarkasti ja voitti selvästi 3-0 ja kohtaa finaalissa Nokian Katrin.

Naisten SM-finaaleissa 28.3. Chitaladaa siis edustaa:

-57kg:Milja Heino
-60kg:Karoliina Blackburn
-71kg:Tuulikki Strengell
+71kg:Heidi Korhonen, Chitalada Tre vs Katri Hasa, Chitalada Nokia

Poistettu haittakoodia