Salikisat 4.10 -03


Tampereen Chitaladan omat salikisat pidettiin lauantaina 4.10 Puutarhakadulla. Mukaan oli ilmoittautunut 30 otteliaa ympäri Suomea. Isäntä salinkin oli mukana 5:llä ottelijalla.Yleisöä oli paikalla paljon saliin kokoon nähden. Lisämausteena luvassa oli yksi raskaan sarjan ottelu.

Chitaladan ensimmäisessä matsissa(-51kg) Anni Korhonen kohtasi Heidi Lehtisen (TRTBC). Kuten aikaisemminkin Korhosen otteluissa, tästäkään ei vauhtia puuttunut. Molemmat ottelijat tekivät töitä, eikä matsissa nähty niin sanottua kyttäilyä. Naisten thaiboxing on selvästi nousussa, muutenkin kuin harrastaja määrissä. Kiihkeän paikallisottelun voittaja oli kaikin tuomari äänin 3-0 Anni Korhonen.

Sarjassa -63,5kg Pasi Larsson otti mittaa Marko Latva-Karjanmaasta (JYVTBC). Larssonin tarkka ottelutyyli vakuutti tuomarit ja yleisön. Voitto jäi kotisaliin 3-0.

Seuraavassa ottelussa(-75kg) kohtasivat jo isommat miehet. Chitaladan Jorma Mäkelä vastaan Janne Herpola POTBC. Ensimmäisessä erässä jaksoivat miehet tehdä töitä mutta kolmannessa erässä molemmilla alkoi kunto loppumaan. Tällä kertaa kunto ja taito oli parempi Janne Herpolalla joka voitti 2-1.

Alle 75kiloisissa oli myös toinen kotiseuran ottelu. Tulessa oli Chitaladan Mika Puustelli vastaan Jesse Hovilainen HTBC. Vauhdikas ottelu ja äänekkäästi kannustava kotiyleisö sytytti Puustellin taisteluun joka palkittiin. Mika Puustelli "leipoi" voiton kotiin 3-0.

Viimeisenä Chitaladan edustajana kehäköysien sisäpuolelle hyppäsi Jussi Kannisto. Toiseen kulmaan asettui HTBC:n Klaus Lindblom (-67kg). Polvivammasta toipuvan Kanniston panos ei aivan riittänyt voittoon. Tarkasti otellut Lindblom piti oman pakettinsa kasassa ja iski takaisin "countereilla". Näin voitto meni 2-1 Helsinkiin Lindblomin taskussa.

Nokia oli edustettuna Tampereen Chitaladan salikilpailussa 4.10-03 yhdellä ottelijalla. Mika Oino sai vastaansa Kalle Röykäksen (TUTBC) sarjassa -81kg. Olikohan Oino sarjaa liian ylhäällä koska ottelioiden kokoero oli silmiinpistävä. Ryökäksen raskaat potkut imivät mehut Oinosta ja kolmannessa erässä kädet eivät enää pysyneet ylhäällä. Tämän seurauksena erän loppupuolella Ryökäksen kiertopotku päähän osui tyrmäävällä voimalla suoraan maaliin ja peli oli pelattu. Voitto Turkuun.

-BKR-

TULOKSIA

3x2min:
2. -51kg Anni Korhonen, TRCHI - Heidi Lehtinen, TRTBC 3-0.
4. -63,5kg Pasi Larsson, TRCHI - Marko Latva-Karjanmaa, JYVTBC 3-0.
5. -75kg Janne Herpola, POTBC - Jorma Mäkelä, TRCHI 2-1.
7. -75kg Mika Puustelli, TRCHI - Jesse Hovilainen, HTBC 3-0.
9. -67kg Klaus Lindblom, HTBC - Jussi Kannisto, TRCHI  2-1.
10. -81kg Kalle Ryökäs, TUTBC - Mika Oino, NOCHI 3-0.

Poistettu haittakoodia