Urheilumenestystä salikisoissa

Salikisat 6.9.-03 Helsinki

Lauantaina 6.9 aamutuimaan tamperelaiset kilpailijat pakkautuivat autoihin ja suuntasivat kohti Helsingin Thaiboxing Clubia. Paikan päällä punnitus,tauko ja ottelemaan.

Tamperelaisten ensimmäinen ottelu käytiin sarjassa -71kg Juha-Matti Vuolteen (MTR) ja Mika Puustellin (Chitalada) välillä. Ottelu oli Puustellin hienoista hallintaan käsin mutta Vuolteen parempi lähiottelu ratkaisi matsin Vuolteen eduksi 2-1.

Seuraavana vuorossa oli sarjan -81kg tasoitusottelu Malla Rurik (HTBC) vastaan Jorma Mäkelä (Chitalada). Ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä vaikka tulosta ei julistettu. Jorma Mäkelän energia ja tarmo puri,joten hänelle matsi oli helppo.

Helsinki vastaan Tampere käytiin myös sarjassa -67kg.Klasu Limblom (HTBC) sai vastaansa Jussi Kanniston (Chitalada). Tällä kertaa Tampere otti 2-1 voiton.
Päivän viimeinen taisto käytiin naisten (-51kg) sarjassa tasoitusotteluna. Arvokisoissakin

Thaimaassa käynyt Pia Urpulahti (HTBC) kohtasi Anni Korhosen (Chitalada). Tässä kiihkeä tempoisessa ottelussa Anni Korhonen näytti olevansa kovaluu naisten thaiboxingissa. Voittajaa ei tässä kohtaamisessa nimetty, mutta Korhosen suoritus oli kiitettävä.

Salikisat 13.9.-03 Lahti

Tampereen Chitaladan nuori Pasi Larsson otteli Lahdessa jo uransa 13.kerran. Vastassa oli Janne Sohkanen (LTBC) sarjassa -63,5kg. Pasi Larssonin ottelukokemus näkyi kehässä ja hyvät alapotkut pehmittivät vastustaa läpi erien. Kolmannessa erässä puhti alkoi loppua Sohkasesta ja kädet laskemaan. Tästä innostuneena Larsson esitti hienoja lyönti sarjoja. Ottelu lopputulos 3-0 Larssonille.

Seuraava tamperelaisten näytön paikka kotikisat 4.10.-03 Chitaladan salilla Puutarhakadulla. Tervetuloa kannustamaan.

-BKR-

Tulokset (Suomen Muay Thai-liitto):

Lahti
Helsinki Poistettu haittakoodia