WWW-suunnittelukilpailu


SUUNNITTELE SEURALLE

WWW-SIVUT!

VOITTAJALLE VUOSI ILMAISTA TREENIAIKAA

(arvo 270 ?)

Kilpailu on avoin kaikille seuran jäsenille. Kilpailun tavoitteena on kehittää seuran www-toimintaa.

Tehtävänä on suunnitella seuralle uudet www-sivut. Uusista sivuista luodaan olemassa olevan materiaalin (nykyiset sivut) pohjalta demoversio, joka palautetaan 30.5. mennessä.

Määräaikaan mennessä palautetuista demoista arvovaltainen tuomaristo valitsee parhaan ja voittanut ehdotus toteutetaan soveltuvin osin Chitalada Finlandin www-sivustoksi. Toteuttaja saa palkinnoksi vuodeksi vapautuksen harjoittelumaksusta (ajalle 1.7.03 ? 30.6.04).

Arvostelussa painopiste on ensisijaisesti sivuston ylläpidettävyydessä ja käytettävyydessä, mutta myös graafiseen ulkoasuun kiinnitetään huomiota.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Liisalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse lisäohjeita koskien käytettävyyttä ja sivuston teknisiä vaatimuksia.

Valmiiden töiden palautus 31.5. mennessä seuraavasti:

  • Pakattu tiedosto (winzip) sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mikäli koko on alle 1 Megatavu.
  • Pakattu tiedosto (winzip) cd-rom mikäli koko on yli 1 Megatavu.
  • www-linkki osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sivut ovat internetissä. Aloitussivulla lukee ?sivuehdotus?.

TUOMARISTO:

Hallitus 2003 (Pertti Nurmi, Ville Kaivonen, Sami Tomann, Jarno Nurminen ja Erkki Salonen) sekä Liisa Lähteinen


HUOMIOITAVAA:

Jokainen vastaa itse kilpailuehdotuksensa kustannuksista.

Tuomaristolle lähetettyä materiaalia ei palauteta.

Voittaneen ehdotuksen tekijän on tarvittaessa oltava valmis avustamaan toteutuksen siirtämisessä FrontPage muotoon. Sivuston ylläpidosta vastaavat seuran hallituksen nimeämät henkilöt.

Mikäli kilpailuehdotusten joukossa ei tuomariston mielestä ole riittävän laadukasta esitystä, palkintoa ei myönnetä Poistettu haittakoodia