PERUSKURSSIT LÄHESTYVÄT LOPPUAAN - HARJOITTELU JATKUU

Syskyn peruskurssit lähestyvät loppuaan, mutta harjoittelu jatkuu.

Muut kurssit vaihtavat peruskursseista jatkokursseiksi 15.11 paitsi Krav Magassa, jossa vaihto tapahtuu jo 7.11.

Naisten kuntothai jatkaa samoilla ajoilla edelleen, Hervannan ja keskustan thai/kick-kurssit jatkavat myös samoilla vuoroilla toistaiseksi edelleen.

Thai/Kick kurssilaiset voivat osallistua 15.11. jälkeen myös kaikkiin muihin lajin harjoituksiin niin keskustassa, kuin Hervannassakin, mikäli tarvittavat asusteet ja varusteet on hankittuna.

Krav Magassa voit osallistua jatkoryhmien harjoituksiin keskustassa ja Hervannassa jo 7.11 lähtien, kunhan tarvittavat asusteet ja varusteet on hankittuna.

Varusteet kannattaa hankkia seuran myymälästä, näin ne saa hankittua edullisesti (huom tarjoukset jäsenille, sekä edulliset varustepaketit, kysy kassalta), sekä tuet samalla seuran toimintaa.

Seuran hallitus on päättänyt, että tarjoamme kurssin päättäneille loppuvuoden harjoittelun ILMAISEKSI, mikäli maksaa ensi kevään (1.1.-30.6.) maksusta vähintään puolet (110€) 15.11. mennessä. Toisen puolen voi maksaa myöhemmin maksulapuissa näkyvän eräpäivän mukaan.

Mikäli on muuttamassa pois Tampereelta tms, eikä voi jatkaa harjoittelua ensivuoden puolella, silloin harjoittelumaksu loppuvuodeksi on 50€, eräpäivä tälle on myös 15.11.

Maksulappuja saat kassalta, tai ohjaajilta.

Edelleen maksuksi käyvät kaikki liikuntasetelit+Sporttipassi.

Huom: mikäli haluat jatkaa, mutta pystyt maksamaan vasta eräpäivän jälkeen, ilmoita siitä ohjaajalle, tai kassalle, niin sovitaan maksupäivä erikseen. Voit jatkaa harjoittelua siten ilman taukoa.

Kurssien jälkeen harjoittelu käy entistä mielekkäämmäksi ja harjoitusvuorojen määrä lisääntyy, joten kannattaa kokeilla hieman eri ryhmiä ja valita niistä itselle sopivat. Ohjaajat kertovat mielellään lisää.

Hyvää syksyn jatkoa!

Poistettu haittakoodia