Jäsenkirje lähetetty

Terve!

Todella tapahtumarikas kevätkausi alkaa olemaan nyt takanapäin ja tässä hieman terveisiä ja tiedotetta kesäajoista ja kesäjuhlista, sekä liitteenä toisen vuosipuoliskon (1.7.-31.12.2005) jäsenmaksumaksulappu.

Kevätkausi oli todella tapahtumarikasta aikaa. Vuosi lähti käyntiin heti Suomen Muay Thai-liiton SM-kilpailuilla, joihin olimmekin panostaneet jälleen tosissamme ja finaaleista tulikin lähes täyspotti. Neljästä finaaleihin selvinneestä ottelijasta kolme toikin arvostetun Suomen mestaruuden seuraamme!

Kisojen kautta saimmekin paljon positiivista julkisuutta sekä liiton sisällä, että eri lehdissä. Suomen tasohan thainyrkkeilyssä on maailman huippuluokkaa ja seuramme oli tämän vuoden SM-kilpailuiden toiseksi paras seura kolmella mestaruudella ja yhdellä hopealla. Seuramme nettisivuillahan voit tutustua näihin lehtileikkeisiin ja kuviin kilpailuista.

HARRASTAJAT

Peruskursseille tulijoiden määrä oli keväällä jälleen erittäin runsas.

Seuramme erittäin hyvä maine tuokin edelleenkin uusia harrastajia seuraamme paljon, ja myös kurssien jälkeen jatkavien harrastajien määrä on seurassamme harvinaisen suurta verrattuna muihin potku- ja thainyrkkeilyseuroihin verrattuna.

Jatkokurssien määrää onkin tarkoituksella lisätty, jotta kaikki harrastajat voivat harjoitella mahdollisimman usein ja tasoisessaan ryhmässä.

Myös ohjaajiemme motivaatio harjoitusten vetämiseen ansaitsee kiitosta ja myös ohjaajien omaan harjoitteluun ja jatkuvaan tekniseen koulutukseen pyritään panostamaan, jotta harrastajat saavat hyvää ja monipuolista opetusta.

SALIKILPAILUJA

Kilpailupuolella järjestimme omalla salillamme sekä potkunyrkkeily- että thainyrkkeilyn salikilpailut. Vidoita ja kuvia otteluista löytyy myös nettisivuiltamme.

PIMNIMIT JA LOTTANG

Lisäväriä salillemme saimme loppukeväästä,kun huipputason thainyrkkeilijät Pimnimit ja Lottang vierailivat salillamme. Uusia virikkeitä ja intoa harjoitteluun saimme varmasti kaikki, niin vetäjät, ottelijat kuin harrastajatkin.

Thaimaalaiset itsekin olivat tyytyväisiä vierailuun ja kehuivat seuramme harrastajia ja kilpailijoita erittäin hyvätasoisiksi ja hyväkuntoisiksi.

Syksyllä olisikin tarkoitus ottaa herroja uudestaan salillemme.

Nettiinhän on erittäin runsaasti laitettu kuvia herrojen vierailun ajalta, joten kannattaa tutustua myös niihin kuviin.

Herrojen kanssa järjestimme myös salillamme leirin, johon saapuikin runsaasti osallistujia muista seuroista. Leiristä saimme hyvää palautetta ja paljon toivomuksia saman tyyppisen leirin järjestämisestä myös uudestaan.

NAISTEN LEIRI

Myös Muay Thai-liiton naisten leiri järjestettiin salillamme toukokuussa.

KRAV MAGA

Krav Maga-toiminta on jatkuvassa kasvussa jälleen uuden liiton myötä seurassamme ja keväällä Euroopan liiton pääkouluttaja Richard Douieb vieraili Helsingissä, jossa seuramme ohjaajat ja harrastajia kävikin tutustumassa kyseiseen mieheen.

NETTISIVUT

Seuramme nettisivujen ulkoasua ja valikkoa päivitetään parhaillaan, uudet sivut aukeavat kesän aikana.

JÄSENMAKSU

Muistathan hoitaa jäsenmaksuvelvoitteesi ajoissa jäsenyytesi säilyttämiseksi. Syyskauden (1.7.-31.12.2005) jäsenmaksun tulee olla maksettu 1.7. mennessä.

Liitteenä saat maksulapun, mikäli et ole saanut sitä vielä salilta.

KESÄJUHLAT

Seuramme huvitoimikunta varailee parhaillaan päivää ja paikkaa tämän vuoden kesäjuhlille.Alustavasti on kalenterissa päivänä 1.7. Paikka ja tarkka päivämäärä ilmoitetaan lähiaikoina, luvassa on jälleen mukavaa yhdessäoloa , ruokailua ja ehkä saunomista.

KESÄHARJOITUSAJAT

Tällä hetkellä harrastajia on vielä ollut erittäin runsaasti, joten suuria muutoksia harjoitusaikoihin ei vielä tule.

HERVANTA:

Seuraavat ajat 23.6. asti, jonka jälkeen Hervannassa kesätauko 1.9. asti. Tällöin Hervannan harrastajat siirtyvät Puutahakadun harjoituksiin.

Thainyrkkeily: ti ja to 18.30-20.00

Krav Maga: ma:18.30-20.00 ja to:19.00-20.30

KESKUSTA,PUUTARHAKATU

Thainyrkkeily:

Peruskurssi jatkaa edelleen omalla vuorolla: ma ja to 17.00-18.30.

Jatkokurssit myös edelleen: ma,ti,ke,to 20.00-21.30 (heinäkuussa alustavasti sovittu vain ti ja to 20.00-21.30. Mikäli harrastajia kuitenkin silloinkin vielä runsaasti, pidetään kaikki jatkokurssivuorot edelleenkin käytössä).

Yleisryhmä ja kilpailijat: ma ja ke 18.30-20.00 ja pe 17.30-19.15

JA HUOM! Perjantain välineharjoitus 17.30-19.15 KAIKILLE.

Kickboxing:

Oma vuoro ke: 17.00-18.30 ja varsinkin kesällä kannattaa osallistua myös muihinkin harjoituksiin, kts yllä.

Krav Maga:

Ti ja to:18.30-20.00 ja perjantaina välineharjoitus 17.30-19.15 Lauantaina sali auki vapaavuorolla 15.15-17.15 juhannukseen asti.Mahdollisista muutoksista saat tietoa salilta tai nettisivuilta.

Ja vielä:

ERITTÄIN HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!

Terveisin,

Pertti Nurmi
Puheenjohtaja
Chitalada Finland
Poistettu haittakoodia