CHITALADAN OTTELIJAT VAHVOINA KOTIKEHÄN KISOISSA 10.12.2016

Suomen Muaythai-liiton kansalliset kilpailut ja nuorten SM-finaalit iskettiin Chitaladan salilla 10.12.2016.

Ensimmäisenä Chitaladan ottelijoista kehään astui vasta toiseen otteluunsa Roope Mäenpää, jolla oli vastassa HTBC:tä edustava Toni Hakakorpi. Vaikka ottelu oli ns tekniikkaottelu, se oli hyvin vauhdikas ja kovatempoinen. Roope oli selvästi kehittynyt ensimmäisestä ottelustaan ja otteli aktiivisesti ja teknisesti hyvin. Tällä kertaa HTBC:n ottelija vei kuitenkin ottelun voiton.

Täydellä kontaktilla oteltavissa 3x3min otteluissa ensimmäisenä Chitaladan ottelijoista oli puolestaan Teemu Hellevaara, jolla vastustajana oli niinikään HTBC:n Alexander Vartiaynen. Teemun vastustaja yritti etenkin kovilla lyöntisarjoillaan sekoittaa Teemun ottelutaktiikkaa, mutta Teemu sai lyönnit torjuttua ja potkittua välillä vastaan. Ottelu oli myös erittäin vauhdikas, mutta Teemu ei omasta mielestään saanut ehkä parastaan esille tällä kertaa, mutta otteli kuitenkin hyvin ja voitti siten kovan ottelun.

Chitaladan Aleksi Matikainen otteli Turku Thaiboxing Clubia edustavaa (joka harjoittelee ilmeisesti Tampereella WFC-salilla) German Volkovia vastaan ja heti ottelun alussa näki vastustajan ilmeistä, että Aleksin kovat potkut tekivät todella tehtävänsä. Ottelu menikin kaikki kolme erää ihan selvästi "yhteen maaliin" Aleksin hyväksi, joka osoitti myös hyvää teknistä osaamistaan tehden tyhjäksi kaikki turkulaisen yritykset, joka olikin ihan aseeton Aleksia vastaan. Etenkin Aleksin kaikki potkut osuivat otteluasennossa eteenpäin nojaavaan vastustajaan ja kaikissa lähiottelutilanteissa Aleksi oli selvästi vahvempi. Vastustaja oli Aleksia ottelumäärältään kokemattomampi, mutta treeniajaltaan yhtä kokenut. Aleksi oli joka osa-alueella vastustajaansa parempi ja selvä voitto siis Aleksille.

Miina Sirkeoja otteli Chitaladan ottelijoista viimeisenä 3x3min Combat Academyn Areta Santosia vastaan. Miina oli alunperin tähdännyt otteluun sarjassa -60kg, mutta vastustajan sairastuttua tämä uusi vastustaja tuli tilalle ja ottelu käytiin sarjassa -67kg.
Combatin Areta yritti tulla vahvasti eteenpäin päälle, mutta Miina sai käännettyä kaikki tilanteet itselleen voitoksi ja otteli myös aktiivisesti, esittäen myös hyvää teknistä osaamistaan, osuen esim lyönti-potku ja lyönti-polvi kombinaatioillaan hyvin vastustajaansa. Miina esitti myös selvää kehitystä jälleen ottelussaan ja selvä voitto siis Miinalle.

Teemu

Aleksi

Miina

Yleisö

Poistettu haittakoodia